2. juli 2020
christiann-koepke-dQyS2pMYtok-unsplash
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 5.000 kr. ekstra hver måned - skattefrit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

5.000 kr. ekstra hver måned - skattefrit

Det lyder for godt til at være sandt. 5.000 kroner skattefrit lige ned i lommen - hver eneste måned! Søren måtte da også gnide sig en ekstra gang i øjnene, da han og hustruen Helle blev præsenteret for lånetilbuddet. For ved at at samle deres mange lån i ét, var det netop, hvad ægteparret kunne se frem til - uden at røre en finger.

Det er ikke hver dag, du lige får kigget dine lån igennem. Men det kan være en rigtig god ide, for der kan være mange penge at spare. Dét opdagede Søren og Helle, da de klikkede sig ind på: DigiFinans for at undersøge deres muligheder for et samlelån.

”Det var dejligt at få samlet alle lån, så vi nu har fået 5.000 kroner mere til rådighed hver måned”, fortæller Søren. Og han er langt fra den eneste, der med en enkelt ansøgning gennem DigiFinans har sparet mange tusinde kroner.

Udfyld låneansøgningen nu og sammenlign uforpligtende lånetilbud.

Nemt og gratis gratis at få hjælp

Ved blot at udfylde en enkel ansøgning undersøger DigiFinans helt gratis, hvor du kan få det billigste lån. Processen er optimeret, så du efter kort tid får svar.

Mulighederne bliver præsenteret for dig på en nem og overskuelig måde, så du let kan danne dig et overblik. Og så er det ellers op til dig, om du – ligesom Søren – har lyst til at takke ja, eller nej.

DigiFinans sidder nemlig klar til at hjælpe dig videre, hvis der mod forventning opstår problemer. Og du er også velkommen til at ringe og høre nærmere om tjenesten.

Kontakt DigiFinans kundeservice på telefon: 89 88 48 64

Tilfredse kunder

”God og seriøs behandling.” Det skriver Jørgen Hansen om sin oplevelse med DigiFinans på Trustpilot.

Janne Jensen er en af de mange andre tilfredse brugere, der har fundet lån gennem DigiFinans. På Trustpilot skriver hun:

”Ingen problemer - fik et godt lånetilbud, og så kørte det hele lige igennem.”
DigiFinans samarbejder med en række anerkendte banker om at gøre lånemarkedet så gennemskueligt som muligt. Der skal ikke være nogle skjulte gebyrer eller andre overraskelser.

Udfyld en ansøgning kvit og frit, og find allerede i dag ud af, hvor meget du kan spare på at samle dine lån.

En låneansøgning flere banker - Start din ansøgning her og få flere uforpligtende lånetilbud.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?