17. maj 2021
vinbillede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ugens bedste vinkøb - så slipper du for selv at lede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ugens bedste vinkøb - så slipper du for selv at lede

Er du på udkig efter nye vinoplevelser? Så læs med her. I samarbejde med vinhandlere fra hele lokal-området udarbejder vi nemlig hver uge en liste over de bedste bud på ugens vin. Så læn dig bare tilbage, og lad eksperterne guide dig til ugens bedste vinkøb

Margote_Chardonnay_vin_de-_France_Family_Brocard_1492

Margote Chardonnay vin de France Family Brocard

Druerne høstes fra forskellige vinmarker lige udenfor Chablis og behandles nænsomt i familiens kælder. Du får derfor nogle af de samme kvaliteter vi finder i Chablis hvidvine til langt højere priser.

En skøn mineralsk chardonnay hvidvin, med masser af fyldige frugtige noter i næsen. Smagen er fyldig med en god frugtfylde og dejlig elegance. Mineraliteten får virkelig tankerne hen på de mere klassiske Chablis hvidvine og eftersmagen er dejlig lang.

Pris 99,95 pr. fl. 79,95 pr. fl. v/12 fl.

https://skovgaardvine.dk/margote-chardonnay-vin-de-france-family-brocard

83039_Doble_R_Crianza_Bodegas_San_Mames_Ribera_Del_duero

Bodegas San Mames Doble R Crianza

Bodegas San Mames Doble R Crianza

Som navnet Crianza lover, har vinen ligget 12 måneder på egetræsfade. Bodegas San Mames har valgt nye amerikanske & franske egetræsfade, for at få ekstra meget intensitet i smagen.

I glasset har denne spanske rødvin, en intens rød farve, med flotte lilla kanter. I næsen buldrer det frem med mørke frugter og ristede toner fra fadene.

I munden er den silkeblød og meget rund, med masser af gåpåmod og mørke bær. De ristede toner fra fadet balanceres flot med den mørke frugt og krydderierne.

Giv den gerne en ordentlig tur i karaflen før servering og brug den til de kraftige kødretter, en god grillaften eller lam.

Pris 159,95 pr. fl. 119,95 pr. fl. v/12 fl.

https://skovgaardvine.dk/bodegas-san-mames-doble-r-crianza

Lyngrove Estate Platinum Latitude Stellenbosch
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?