6. maj 2021
Hvidovre-02
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skal der shoppes! Nye butikker i Hvidovre C efter genåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så skal der shoppes! Nye butikker i Hvidovre C efter genåbning

Kan du heller ikke vente med at komme ud at shoppe og hygge med andre mennesker? I Hvidovre C er der åbnet helt nye butikskoncepter - fx trendy genbrugstøj til børn, Danmarks måske billigste herretøjsbutik med kvalitetstøj, og tre nye spisesteder.

Efter et års tid med corona-restriktioner er det vist trygt at sige, at det hænger os ud af halsen at være spærret inde i vores hjem. Her har vi blandt andet slået dagene ihjel med at streame timevis af serier. Og ikke mindst er danskerne gået amok i internet-shopping - for hvor skulle man ellers gå hen, når butikkerne er tvangslukkede? Dét har desværre også haft en enorm påvirkning på det lokale butiksmiljø. Nogle er blevet blevet tvunget til at dreje nøglen om og lukke og slukke, mens andre akkurat hænger i med det yderste af neglene. Så nu, hvor Danmark begynder at åbne igen, og foråret er over os, så handler det om at komme ud og møde nogle mennesker. Drik en kop kaffe med venner og familie, og tag så på den shoppingtur, som du har savnet i løbet af det seneste år.

5 gode spisesteder i Hvidovre C
Hvidovre C kan i maj byde velkommen til to nye restauranter.

· SMK’s Place er Hvidovre C’s nye salat- og sandwichbar, hvor du kan købe sprøde salater og hjemmelavede sandwich. Her finder du kun friske råvarer og både dressinger og brød lavet helt fra bunden. Der er altid masser af salat-muligheder, så du kan mikse din favorit til frokost eller takeaway.

· SMK Kebabland serverer salater, sandwich og kebab – også med friske råvarer, og både brød og dressinger er lavet helt fra bunden. Bag de to nye spisesteder står Salih Teker, der har mere end 10 års erfaring i branchen og blandt andet ejer SMK’s Place i Friheden, der er blevet kåret som en af de bedste sandwich- og salatbarer i Danmark.

· Café A er et afslappet kaffe- og spisested, som tilbyder klassisk cafe-mad til priser, hvor alle kan være med. Menukortet er simpelt, enkelt og ikke alt for bredt, men alligevel er der noget for alle – også børnene. På alle ugens hverdage kan du få brunch på Café A, så du behøver ikke vente helt til søndag med at få røræg, bacon og pandekager med sirup.

· Café Cappuccino ligger midt på torvet i Hvidovre C. Det er stedet, hvor du kan slappe af med en forfriskning efter en lang arbejdsdag eller shoppetur, og caféen byder på et bredt udvalg af danske retter. Snyd ikke dig selv for deres lækre smørrebrød, hvis du kommer forbi ved frokosttid.

Hos Café Cappucino har isbaren åbent hele sommeren. Her kan du vælge mellem den klasisske vaffel med kugler og guf eller softice. Er du ikke så meget til is eller leder du efter et lidt sundere alternativ, kan du vælge en smoothie i stedet.

· OISHI SUSHI serverer frisk sushi med de bedste råvarer uden så mange dikkedarer. Menuen byder på et bredt udvalg, der rummer alle klassikerne, så hvis du er ved at gå sukkerkold under din shopping, så smut forbi Oishi Sushi, hvor du ikke bliver skuffet. Der er også mulighed for bare at nappe en menu med hjem som take away i en snæver vending.
Kæmpe udvalg i Loptimisten

I Hvidovre C har du både mulighed for at få noget at spise og slentre rundt blandt de mange butikker. Det er altså noget helt andet end web-shopping. Og mens landet har været lukket ned, er der åbnet forskellige nye spændende butikker i centret. Har du fx små børn og tænker en smule klimabevidst - eller har du bare et sundt syn på økonomi - så skal du slå et smut forbi Loptimisten.

Her et et kæmpe udvalg af brugt børnetøj og legetøj for alle aldre, og butikken er skabt omkring et spændende koncept, hvor folk selv kommer ind og får deres egen lille “stand,” hvorfra de kan sælge lige det, de vil til børn. De står her ikke selv, men hænger bare deres varer op, som du som kunde så kan vælge mellem, og meget er nærmest slet ikke brugt.

“Det er nærmest som et stort loppemarked, hvor folk kan ose rundt mellem de forskellige boder,” fortæller Søs Agger, der er dagligt styrer butikken, som er et familieforetagende. Hendes søn - tidligere fodboldlandsholdsspiller, Daniel Agger - er også en del af familieforetagendet, og det betyder, at flere af hans venner gennem sporten, har en “stand” i butikken. Så du kan fx købe Lars Jacobsens børns aflagte fodboldstøvler, og Mikkel og Lea Kessler har også en butik i butikken, hvor du kan købe deres aflagte børnetøj, forklarer Søs Agger.

Skal du selv have en “shop”?

Der findes 215 små boder i den store to-etagers butik, så her er et kæmpe udvalg - fra barnevogne til dyrt mærketøj til børn, brugsdesign i træ og bare praktisk tøj, til dem, der lige står og mangler. Og selvom butikken kun har haft lov til at være åben i en kort periode sidste sommer på grund af restriktioner, så fortæller Søs Agger, at det allerede er populært for folk, der gerne vil sælge deres børnetøj.

“Jeg tror både, det handler om, at folk er mere klimabevidste. Vi vil væk fra den der brug-og-smid-væk-kultur. Det er blevet trendy at købe genbrug. Og samtidig er det jo så også bare langt billigere,” siger hun.

Har du selv aflagt børnetøj, som du gerne vil sælge kan du få en udstillingsbod hos Loptimisten, som du selv indretter. Det koster 200 kroner for en uge og 380 kroner for 14 dage, og du kan bare henvende dig i butikken, hvis du er interesseret.

NYT Stærkt tilbud til herrerne

Brdr. Simonsen har haft travlt med at renovere lokale og gøre klar til åbning, og du kan godt glæde dig. Butikkens koncept er nemlig noget, vi alle kan forstå – og bakke op om:

“Vores motto er, at vi sælger moderne herretøj til Danmarks laveste priser,” lyder løftet fra kæden, som nu tæller 10 butikker i alt, etableret af de to tvillingebrødre Anders og Christian Simonsen.

Som eksempel på de lave priser nævner shop-manager, Mirko Aleksic, at Brdr. Simonsen har en lækker bomulds-T-shirt, som fås i 12 farver, og som de sælger for blot 50 kroner, og et blødt loungesæt med sweatshirt og sweatpants, som kan erhverves for 200 kroner i alt.

Samtidig garanterer Brdr. Simonsen god kvalitet, god pasform og en følelse af noget, der koster af mere. Plus et eftertragtet Gots-certifikat, som stiller krav til bæredygtige materialer, etisk forsvarlige produktionsforhold og transport med mindst mulig miljøbelastning!

Hvordan kan det hænge sammen med lave priser, tænker du måske?

“Vi producerer 80 procent af det selv, blandt andet mærket Vintage Polo Club og leverer til vores egne butikker. Det vil sige, at vi ikke har nogen fordyrende mellemled,” forklarer shop manageren.

Butikken er “sprængfyldt med varer til sæsonen”, og indehaverne glæder sig over, at være en del af et mindre lokalt shoppingcenter med en rigtig god beliggenhed.

Velkommen i Hvidovre C, der har flere end 20 spændende butikskoncepter, 2 store dagligvarebutikker; Netto og Rema 1000 og en flot Fitness World.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?