16. september 2021
danbolig_solg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejendomsmæglerens 7 tricks til det hurtigste boligsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmæglerens 7 tricks til det hurtigste boligsalg

Boligmarkedet er eksploderet, og Lis Rasmussen, der er ejendomsmægler og indehaver af danbolig i Birkerød, fortæller, at de har ca. dobbelt så mange fremvisninger som ved samme tidspunkt sidste år.

Det betyder, at der bliver solgt væsentlig flere boliger nu end for 2 år siden, og at liggetiden er meget kortere end før. Så hvis ikke boligen er solgt inden en måned, bliver køberne skeptiske omkring i forhold til, om der er noget galt med boligen.

Her giver hun 7 af sine bedste tip til et hurtigt boligsalg. Så får du mest muligt for boligen.

1. Få boligen på nettet.

Tal med din ejendomsmægler om, hvad der kunne virke bedst, for der er mange muligheder, og jo bredere du rammer i første hug, jo flere købere kommer der på en gang, og jo bedre pris får du. Skal du fx annoncere på Facebook, i den lokale avis eller noget helt tredje. Din ejendomsmægler kan rådgive om, hvor pengene er bedst brugt. Markedsføring kan hjælpe dig til et hurtigt boligsalg og en højere salgspris. En skarp salgspris kan hjælpe dig til et hurtigt boligsalg, mens du kan sætte prisen højere, hvis du har tålmodighed og is i maven.

2. Ryd fladerne

Sørg for at have så mange åbne flader som muligt. Det åbner boligen op - less is more, så det er fx langt bedre at have en enkelt ting stående i vindueskarmen end en masse nips. Det gør en stor forskel.

Få en gratis og uforpligtende vurdering her, og se, hvor meget din bolig er steget i pris.

3. Boost tilstandsrapporten

Få lavet et førsyn på din tilstandsrapport. Det giver en langt pænere rapport, og det er noget boligkøbere er opmærksomme på. Hav rapporterne klar før der tages kontakt til køberne, for det er vigtigt, at der kan udarbejdes købsaftale straks efter køber har set boligen. Der er lidt lang tid på at få de byggesagkyndige ud, da de også har meget travlt lige nu, så få dem bestilt i god tid.

4. Her skal der være ryddeligt

Det giver sig selv, at du skal rydde op og gøre rent for at gøre boligen så attraktiv som mulig. Men det er mindst lige så vigtigt at holde haven og indgangspartiet ryddeligt for fx cykler og sko. Mange vælger at køre forbi og se huset ude fra, før de melder sig til et åbent hus-arrangement. Så det betyder meget.

5. Hvad er forventningen?

Sørg for som det første at forventningsafstemme med din ejendomsmægler - hvor meget kan der forhandles på prisen, og forventer du et lynsalg? Det giver ejendomsmægleren de optimale arbejdsbetingelser og dermed det bedste salg.

Er du også nysgerrig på, hvor meget din bolig er værd? Så aftal et gratis og uforpligtende møde med Lis fra danbolig.

6. Tænk hele tiden på strategien

Justér salgsstrategien med din ejendomsmægler, og lav løbende tiltag, for at se, hvad der virker. Du kan fx aftale at holde et månedligt møde med din ejendomsmægler for at se, om I skal ændre salgsstrategien.

7. Vægfarven er alfa og omega

Vægfarverne i dit hjem er den letteste ting at ændre, når du skal sælge, og de gør en verden til forskel. Her er et par tip:

· Sørg for at holde det så afdæmpet som muligt. Så hvis du fx har en væg eller et hjørne med hidsige farver, så dæk det til med neutral maling.

· Mangler der lys i dit rum, kan det være en fordel at vælge en maling i en lys farve - fx i entreen, badeværelset, eller bagerst i rummet.

· Hvis du maler væggen under skråvæggen, giver det en fornemmelse af, at der er højere til loftet. Det er en fordel i små rum.

Vil du vide mere om, hvad du selv kan gøre for et hurtigt og gnidningsfrit boligsalg, kan du altid komme forbi og få rådgivning i danbolig, der står for næsten halvdelen af bolighandlerne i Birkerød.

Læs mere her: https://danbolig.dk/butik/birkerod

Synes du, at kommunen er der for dig?