21. juni 2021
landscape of vineyard, nature background
gallery icon

Se billedserie

landscape of vineyard, nature background
Foto: Lucky Business/luckybusiness - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den perfekte vin til festen? Se ugens vinliste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den perfekte vin til festen? Se ugens vinliste

Er du på udkig efter nye vinoplevelser? Så læs med her. I samarbejde med vinhandlere fra hele Rudersdal-området udarbejder vi nemlig hver uge en liste over de bedste bud på ugens vin. Så læn dig bare tilbage, og lad eksperterne guide dig til ugens bedste vinkøb

uge251

Les Voiles l'Atlantique Rosé 2020

Her får du en skøn rosé fra Bordeaux, lavet på ren Merlot. Druerne er nænsomt presset og vinificeret, for at give den flotte farve, samt masser af friskhed. Når du stikker næsen i glasset, opdager du indbydende noter af hindbær, skovjordbær, samt lidt stikkelsbær. I smagen fornemmes de samme elementer. Det hele samles i en dejlig frisk og imødekommende eftersmag.

Lækker alene, men også til lyst kød, kylling, fisk og skaldyr. Serveres direkte fra køleskabet.

Pris 89,- / Tilbud ved 6 fl kr 69,-

https://www.holtevinlager.dk/les-voiles-latlantique-rose/
eller hos Holte Vinlager, Kongevejen 333, 45420415

uge252

Charles Ellner Róse Brut

Superb Rosé-champagne fra Charles Ellner.

Rosé champagne på top-niveau. Hos Ellner kan man sit kram og champagne-huset kører nu på 4. generation. Altid forrygende kvalitet, der indfrier forventningerne – og mere til.

Anmeldelser:

5 stjerner fra flaskehalsen.nu:


"Champagne er på alle måder et andægtigt og mytisk vinområde – og skal man finde frem til et af de fineste og vigtigste områder i Champagne, så er Epernay iblandt dem. Det er også her, at Charles Ellner hører hjemme – et familieforetagende, der nu i fjerde generation skaber forrygende Champagne-oplevelser.
Deres rosé-bobler er skabt på Chardonnay og Pinot Noir-druer, og hvis du forventer at en rosé-udgave af Champagne er lidt mere frugtig og blød, end de lyse af slagsen, så er det kun en delvis sandhed i denne. For her får du virkelig tør, elegant, diskret og nydelig Champagne, der står elegant i glasset, både når det gælder den sarte farve og den afstemte aroma. Smagen er lang, smidig og charmerende, og eftersmagen er langstrakt og fuld af nuancer. Det gør Charles Ellner Champagne Rosé til en flaske, der har et rigtig højt kvalitetsniveau, og hvor du sagtens kan blive overrasket over den tørre og friske stil – om overraskelsen er positiv eller negativ afhænger af dine smagsløg. Jeg er rigtig fornøjet her."

INTERNATIONAL WINE CHALLENGE 2020 - SILVER MEDAL & 91 points

GILBERT & GAILLARD 2019 – 91 points


Pris 329,- pr fl
https://www.holtevinlager.dk/champagne-ellner-rose-brut/
eller hos Holte Vinlager, Kongevejen 333, 45420415

SB172-Kolonialchef

New Zealandsk Marlborough

Auntsfield Sauvignon blanc 2019

Kraftig, stram og elegant. Vinen viser intens moden frugtsmag af passionsfrugt og hvid fersken, med citrusnoter. Intens koncentration, generøs fylde, afbalanceret underliggende mineralitet og stram struktur får vinen til at fremstå livlig og meget elegant.

Tilbudspris 2 fl. For 225 kr. Spar 134,9 kr.
Meny Nærum

SB172-Kolonialchef

Collosorbo Brunello

Collosorbo Brunello di montalcino 2014

Collosorbo modner deres Brunello i omkring 3 år på fade (12 og 54 hl) af slavonsk og fransk eg. Bouqueten er kompleks med præg af modne bær, lakrids og delikate krydderier. Smagen byder på masser moden frugt, der smelter sammen, velintegreret tannin og præget fra fadene til en stor og kompleks helhed.

Tilbudspris 199,95 kr. pr. fl. Spar 100 kr.
Meny Nærum

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?