27. oktober 2020
625274158
Foto: Dima Viunnyk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt lån kombinerer fast rente og afdragsfrihed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt lån kombinerer fast rente og afdragsfrihed

Med Frihed30 Fast tilbyder Nordea Kredit nu belåning af helårsboliger med både fast rente og afdragsfrihed i op til 30 år. Lånet kan være en attraktiv mulighed for mange boligejere i Ringsted.

Det nye realkreditlån fra Nordea Kredit er en ny lånetype, som giver boligejere endnu større frihed til at planlægge deres økonomiske fremtid:
-Med Frihed30 Fast giver vi kunderne det bedste fra to verdener med tryghed i form af en fast rente i hele lånets løbetid samtidig med muligheden for afdragsfrihed i op til 30 år, siger filialdirektør hos Nordea i Ringsted Heidi Holck Wolfhagen.

Aktiver friværdien på en tryg og forudsigelig måde

Det nye lån giver mulighed for at belåne op til 60 procent af værdien i en helårsbolig. Derfor vil lånet eksempelvis være attraktivt for kunder, som kigger på deres samlede formue for allerede nu at optimere rådighedsbeløbet på deres ældre dage.

-Det vil være oplagt at benytte lånet som et led i pensionsplanlægningen til at kunne aktivere ens friværdi på en tryg og forudsigelig måde, siger Heidi Holck Wolfhagen.

Bidragssatsen vil være den samme som på lån med fast rente og 10 års afdragsfrihed. Det nye lån vil være tilgængeligt fra 7. oktober, men kunderne kan allerede nu få rådgivning om det.

For yderligere oplysninger kontakt gerne Heidi Holck Wolfhagen på 55466903.

Historisk godt marked at sælge bolig i

På trods af et meget lavt udbud af boliger er der godt gang i boligsalget i Ringsted.

Byens boligsælgere har haft travlt med at pakke flyttekasser. I Ringsted er der det seneste år blevet solgt omkring 2.147 villaer, rækkehuse og ejerlejligheder om året.
Vi i danbolig Ringsted oplever et hurtigt effektivt boligsalg i Ringsted – den gennemsnitlige liggetid på villaer og lejligheder ligger under 85 dage, hvilket i vores overbevisning skaber den rigtige pris for sælgerne udtaler danbolig-daglig leder Andreas Thulstrup Pedersen.

Den udvikling glæder naturligvis Heidi Holck Wolfhagen, som er filialdirektør i Nordea i Ringsted.
- Vi kan tydeligt se en stigning i kundernes lyst til at skifte boligen ud med noget andet. Vi holder mange møder med boligkøbere, og det lave renteniveau, vi ser lige nu, gør det også mere attraktivt at finansiere sit boligkøb, siger Heidi Holck Wolfhagen.

Sælgere kan gøre en god handel

Det lave udbud af boliger på markedet gør det ekstra attraktivt at sætte sin bolig til salg, hvis man går med salgstanker. Det mærker man tydeligt hos danbolig i Ringsted, hvor der er rift om de attraktive boliger.
- Boligmarkedet har overrasket positivt de seneste måneder. Køberne har haft travlt med at sætte deres underskrift på en købsaftale, og det lave udbud af boliger har skabt større rift om boligerne og fået priserne til at stige, siger Andreas Thulstrup Pedersen, der er daglig leder af danbolig Ringsted.
Den sidste weekend i september kan alle boligejere få at vide, om deres bolig er steget i værdi. Det sker til danboligs årlige vurderingsweekend, hvor mæglerne laver gratis vurderinger for alle boligejere, der har lyst til at kende værdien af deres bolig.
Tilmeldingen er åben på danbolig.dk.

        

Kontakt filialdirektør Heidi Holck Wolfhagen på 55 46 69 03 eller danbolig-daglig leder Andreas Thulstrup Pedersen på 23 23 98 98 for yderligere spørgsmål
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?