27. januar 2021
nordea
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julen står for døren, og på vegne af alle os i Nordea Ringsted vil jeg starte med at ønske alle vores kunder en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julen står for døren, og på vegne af alle os i Nordea Ringsted vil jeg starte med at ønske alle vores kunder en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår.

Går I med overvejelser om f.eks. at skifte bilen ud, lave forbedringer på boligen eller flyttetanker, så tag endelig fat i os. Så vil vi hurtigt og nemt undersøge, om vi kan være med til at opfylde jeres drømme.
Det eneste I skal gøre er at tage fat i en af vores bankrådgivere eller ringe på telefon 70 33 33 33.

Tidligere i år lancerede vi et nyt Energisparelån, der er målrettet energiforbedrende tiltag på både helårs- og fritidsboliger. Lånet fås til en attraktiv variabel rente på 2,95%, og giver jer mulighed for at låne fra 25.000 til 150.000 kr. uden pant i boligen. Det eneste krav er, at forbedringerne skal være med til at gøre dit hus mere energivenligt samt at du skal være kunde i Nordea.

Hvis vi bliver i det bæredygtige fokus, har vi også indgået et nyt samarbejde med energirenoverings-selskabet Bodil Energi, som tilbyder gratis rådgivning til husejere om, hvilken varmekilde, der passer bedst til deres forbrug og hus. Hvis I vælger at skifte til en varmepumpe hjælper de også med hele processen fra start til slut.

I efteråret fik vi det nye realkreditlån fra Nordea Kredit med fast rente, og mulighed for afdragsfrihed i helårsboliger med 60 procent belåning, og op til 30 års løbetid.

På erhvervssiden er Områdedirektør Bente Larsen tiltrådt som ansvarlig for erhverv i området, og hun glæder sig til at komme ud at hilse på en masse virksomheder og besøge både nuværende og fremtidige samarbejdspartnere. Bente træffes på bentelarsen@nordea.dk eller på tlf.nr. 5547 4774.

Det var blot et lille udpluk af det, vi har at tilbyde. Hvis I er blevet nysgerrige så ring gerne til os på telefon 70 33 33 33. Dette gælder selvfølgelig også nye kunder.

De bedste julehilsner

Heidi Holck Wolfhagen
Filialdirektør, Nordea Ringsted

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?