20. oktober 2021
Fabers
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 22-årige fætre omsætter for en halv million på 3 måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årige fætre omsætter for en halv million på 3 måneder

De er fætre, de er 22 år, og de er begge ufaglærte. For tre måneder siden stiftede de et firma sammen. Indtil videre har de omsat for en halv million kroner, og de har allerede mere end 200 kunder

Malte og Mads Faber voksede op lige rundt om hjørnet fra hinanden. Deres mødre er tvillinger, og Mads fortæller, hvordan de nærmere er vokset op som brødre end fætre - de har altid været meget tætte og lavet alt sammen.

Fabers Fliserens tilbyder højkvalitets fliserens, imprægnering og levering af sand til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere på www.fabersfliserens.dk
Inspireret af millionær med ADHD

For nyligt så de en dokumentar om en 26-årig vinduespudser med ADHD, som allerede var millionær. De kiggede på hinanden. Bum! Dér var inspirationen, der sparkede dem i gang.

“Vi fandt ud af, at mange folk har behov for at få renset fliser, og det kræver ikke en forudgående uddannelse,” fortæller Mads Faber. Så det blev startskuddet for Fabers Fliserens, der allerede efter få måneder har fuld fart på.

“Alle kan finde ud af at rense fliser, men det kræver et drive at køre med det tempo, som vi gør. Vi starter kl.7 morgen og arbejder til kl.18,” fortæller Mads Faber og indrømmer, at de da også er nødt til at vælge nogle ting fra.

“Der er ikke tid til så mange byture, som tidligere, men det har jo alligevel ikke været muligt på grund af corona. Så vi har bare haft fokus på vores forretning, Fabers Fliserens.”

Fuld fart frem

Det er to ambitiøse 22-årige gutter, og selvom forretningen brager afsted, hviler de ikke på laurbærrene. For i takt med, at forretningen vokser eksplosivt, så gør fremtidsplanerne det samme.

“Planen er snart at åbne afdelinger på Fyn og i Jylland, hvor vi også kommer til at udvide Fabers Fliserens med tagrens og tagmaling. Og ellers er planen bare at fortsætte derudaf med fuld fart. Vi kan jo se, at det i dén grad virker. Det handler bare om at give den fuld gas,” konkluderer Mads Faber.

Sommerferie er ikke et begreb, de to herrer lige går og planlægger. I stedet arbejder de lige nu med forskellige sommertilbud. Så hvis du vil have din terrasse til at skinne til sommerens grillaftener, så skal du bare udfylde en kort kontaktformular. Så bliver du kontaktet indenfor tre timer: https://fabersfliserens.dk/kontakt-os/

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?