13. april 2021
IMG_8740
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du styr på modefarverne? Her er de mest trendy til din bolig i foråret, 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du styr på modefarverne? Her er de mest trendy til din bolig i foråret, 2021

Disse tekstilfarver hitter i boligen i foråret 2021

Med corona pandemien er skabt et helt nyt behov for at invitere naturen og roen ind i vores hjem. Vi ser en stigende tendens til, at danskerne skifter den hvide, sorte og grå indretning ud, og lader sig inspirere af naturen og bruger farverne i deres indretning til at skabe ro og balance.

Corona har gjort, at vi meget mere end nogen sinde før tilbringer tid i vores hjem. Vores stuer danner rammen for vores hverdag og vi ønsker, at vores ellers atypiske hverdag foregår i smukke og inspirerende rammer.

Det moderne skandinaviske hjem har i længere tid været meget hvidt, sort og gråt, og især på Instagram har vi set, hvordan mange har indrettet deres hjem i de rene linjer. I de senere år har farverne dog sneget sig tilbage i de danske hjem, og det er nu ikke længere kun kunsten, der springer i øjnene, når vi afholder online møder med kollegaer, venner og familien. Vi ser, hvordan tekstiler og brugskunst i farver får en større betydning i vores indretning.

Farver giver liv og gør det muligt at sætte sit eget præg på sin indretning. Dette er også en tendens som Engholm textiles kan nikke genkendende til. De har set en stigende interesse for mange af deres farverige produkter, som håndklæder, viskestykker og forskellige duge.

Her er tendenserne, du skal holde øje med i 2021

Engholm textiles inhouse designer Cecilie Ellerup har kigget på årets tendenser og trends, når det kommer til farver indenfor indretning. Hun kommer her med sit bud på, hvordan vi vores hjem og indretning vil se ud i 2021.

Naturen blev en vigtig del af danskernes indretning

Øget fokus på det grønne, haverne og naturen. Hjemmedyrk var en altoverskyggende tendens allerede i starten af 2020, og vi forventer at kunne se danskerne tildække deres altaner og terrasser med nye skud og insekt-hoteller fra tidlig sommer.
Naturen har igennem hele pandemien tilbudt os den ro og ikke mindst flugt fra hverdagens begrænsninger, som vi har gået og manglet. Den har været rammen for den frihed de fleste efterhånden hungrer efter og den forventes at blive taget med ind i danskernes hjem i endnu højere grad i 2021.

Kunne være godt at understøtte med et citat fra fx designeren omkring dette indblik. Det vil gøre deres bud på trends og tendenser mere personligt, og dermed mere troværdigt.

Naturmaterialerne brydes af stål og stærke farver

Naturmaterialer har været en fast del af de nordiske hjem i flere år. Denne tendens vil stadig fylde i de danske hjem i 2021, hvor vi vil se, at de rene linjer brydes af stål eller vaser i stærke farver. 2021 vil være året, hvor de danske hjem vil være fyldt med kontraster. Blandingen mellem de organiske materialer overfor de skarpe linjer og stærke farver vil være gennemgående. Vi ønsker, at vores hjem skal inspirere os. Stærke farver der mixes og matches kan især benyttes på vores badeværelser, der ofte er i hvide, sorte og grå farver

IMG_8899 (1)

Isolation og alenetid har skabt personlig stil

Isolationen har givet tid til eftertanke, deraf er der også vokset flere og flere personlige udtryk op, hvilket også ses på de sociale medier. Vi har fundet vores egen indretningsstil, og den vil vi holde fast i. Så lad kreativiteten blomstre, pin alle dine yndlingsindretningsbilleder fra pinterest og skab dit eget univers ved hjælp af boligtekstiler og brugskunst.

Stærke farver vil skabe opmærksomhed

Stærke farver som gul, orange og lilla vil også få en større betydning i vores indretning. De stærke farver vil være en smuk kontrast til de naturlige farver og skabe et interessant spil mellem de rolige naturfarver og de mere livlige og iøjefaldende farver.

Nyt skaber liv

Nye tekstiler til hjemmet er en hurtig og relativ billig løsning til at skabe mere liv og stemning.

Boligtekstiler, der kan klæder de farverige farver som gul, orange og lilla er de mere jordnære og støvede farver i rosa, blå og grå. Tiden er til at sætte sit personlige præg på sin indretning og det er blevet mere legalt at blande farverne.

”At lege med farverne giver mere liv og farvevalget kan sætte stemningen i dit hjem. Et godt råd er ikke at vælge mere end tre grundfarver til dit rum. Så kan du altid lege med andre farver i et andet rum” siger Cecilie Ellerup

Et godt mix af farver

Engholm Textiles har på deres webshop et stort udvalg af tekstiler til hjemmet. Her er det muligt at finde farver, der passer til dit hjem. Deres Lisboa håndklæder findes blandt andet i mere end 20 forskellige farver og spænder fra de klassiske farver til de mere farverige.

Også genbrugsserien af genanvendt bomuld med tekstiler til køkkenet er præsenteret i en række farver, der vil skabe liv. De støvede farver passer fint ind i både de klassiske og moderne køkkener.

DSC_0343

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?