19. juni 2019
Anne Grethe Thede Jensen har påtaget sig hvervet som formand i Stafet for Livet i Sorø. Hun ønsker en større fokus på de pårørende. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Anne Grethe Thede Jensen har påtaget sig hvervet som formand i Stafet for Livet i Sorø. Hun ønsker en større fokus på de pårørende. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil du være frivillig for en god sag?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du være frivillig for en god sag?
Sorø - 06. februar 2019 kl. 18:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der arbejdes allerede nu på at få stablet et stort og flot arrangement på benene, når Stafet for Livet Sorø løber af stabelen den 7. og 8. september. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Til kyndelmissearrangementet forrige weekend var Stafet for Livet repræsenteret ved en stand, og det viste sig at være en stor succes.

- Det var en rigtig god aften, hvor folk kom forbi og fortalte historier og købte et væld af lysposer, fortæller den nye formand for Stafet for Livet i Sorø, Anne Grethe Thede Jensen.

Fokus på pårørende
Torsdag aften var der indbudt til frivilligmøde i Stafet for Livet i Sorø Hallen, og her fik den nye formand blandt andet forklaret de fremmødte om det kommende fokusområde - nemlig de pårørende.

- Vi havde en rigtig god drøftelse af, hvad vi kan gøre for at få større fokus på de pårørende. Der var forskellige forslag på bordet såsom pårørende-arrangementer, som måske kan trække fightere med som ikke før har ønsket at være synligt med i Stafet for Livet. Vi har også talt om muligheden for at de pårørende kan bære en farvet t-shirt ligesom fighterne, siger Anne Grethe Thede Jensen.

På mødet blev der uddelt tovholder-arbejdsopgaver til styregruppen, men der er stadig brug for frivillige, som ønsker at give en stor eller lille hånd med i planlægningen eller afviklingen af arrangementet.

- Hvis man ønsker at give en hånd med, så kan man kontakte mig på mail: ag@thede.dk.

Næste arbejds- og styregruppemøde foregår den 21. februar klokken 17.30 i mødelokale 2 i Sorø Hallen. Her er man velkommen til at komme og få en uforpligtende snak om dét at være frivillig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk