11. december 2017
Anni Rasmussen (tv.) var med Jytte og Viggo Rasmussen til Ruds Vedby Borgspil. De fik sammen med det øvrige publikum en fantastisk aften krydret med dejligt dansk sommervejr og ørehængere a la Brandenburg. Foto: Bjarne Stenbæk
Anni Rasmussen (tv.) var med Jytte og Viggo Rasmussen til Ruds Vedby Borgspil. De fik sammen med det øvrige publikum en fantastisk aften krydret med dejligt dansk sommervejr og ørehængere a la Brandenburg. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viggo går nødig glip af et borgspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viggo går nødig glip af et borgspil
Sorø - 10. august 2017 kl. 12:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere formand for Dansk Metal i Sorø, Viggo Rasmussen, er tæt på at være fast inventar, når det er tid for Ruds Vedby Borgspil. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Dette års udgave blev da også indledt med en ordentlig krammer til instruktør og forfatter Chris Skytte.

- Det var egentlig min svoger, Jørgen Bindner, der fik mig og Jytte med til borgspillet for mange år siden. Efter det har jeg kun misset en enkelt gang, og det var sidste år, fortæller han.

- På et tidspunkt talte vi med Chris Skytte, og så spillede jeg jo klog. Det mundede ud i, at Chris kom og besøgte mig. Det var i den periode, hvor borgspillet tog et lokalt udgangspunkt., Så bladrede vi i tidligere numre af Jul i Sorø, og jeg fortalte, hvad jeg selv kunne huske. Det var selvfølgelig kun en del af det, Chris brugte - men det var jo sjovt at være med til.

Årets forestilling får også topkarakter af den rutinerede mekaniker.

- Jeg synes, forestillingen rammer plet, siger Viggo Rasmussen.

- Når man som jeg har været ung i 50'erne og 60'erne, vækker borgspillet mange minder, og sangene er jo fantastiske. Den bramfri tone på værtshusene stiftede jeg jo selv bekendtskab med i mine unge dage - og Otto Brandenburgs sange holder hundrede procent den dag i dag. Og så var Otto jo i øvrigt selv uddannet maskinarbejder.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk