19. maj 2019
Peter Sindt Hansen er fortsat forpagter og driver fortsat Viggis i Sorø Hallerne. Han har været i hallen siden 2012. Foto: Rasmus Giese Jakobsen
Peter Sindt Hansen er fortsat forpagter og driver fortsat Viggis i Sorø Hallerne. Han har været i hallen siden 2012. Foto: Rasmus Giese Jakobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viggis fungerer fortsat i Sorø Hallerne - modellen skal aftales

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viggis fungerer fortsat i Sorø Hallerne - modellen skal aftales
Sorø - 04. november 2018 kl. 11:02
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Peter Sindt Hansen er ærgerlig over, at mange tror, Viggis er stoppet. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Man siger godt nok, at den, der bliver løjet død, lever længe, og det håber Peter Sindt Hansen fra Viggis i Sorø Hallerne holder stik.

- Men det er ret irriterende for mig, at der åbenbart verserer et rygte om, at jeg er stoppet som forpagter i Sorø Hallerne, siger han.

- De seneste dage er jeg blevet kontaktet flere gange af borgere, der var overrasket over, at jeg fortsat er i hallens cafeteria. Den debat, der har været om, at gymnastikforeningen gerne selv vil stå for forplejningen ved stævner m.m., har åbenbart haft den effekt.

Der har været holdt møde mellem klubberne, kommunen og cafeteriaforpagteren. Peter Sindt Hansen fortæller, at konklusionen på det møde blev, at der fortsat skal være en cafeteriaforpagter.

- Det betyder naturligvis, at jeg fortsætter som forpagter, og Viggis også fremover består, fortæller Peter Sindt Hansen.

- Vi har blot talt om forskellige modeller for, hvordan det skal fungere fremover, og det mangler vi fortsat at få på plads. Men det væsentligste for mig er at få slået fast, at Viggis fortsat er i drift.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk