23. marts 2019
Initiativtager Stine Henriksen og håndboldspilleren Daniel Swenson gik sammen med fighterne den første runde ved »Stafet for livet« i Sorø 2018. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Initiativtager Stine Henriksen og håndboldspilleren Daniel Swenson gik sammen med fighterne den første runde ved »Stafet for livet« i Sorø 2018. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Et håb til dem der kæmper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Et håb til dem der kæmper
Opdateret 08. september 2018 kl. 17:32
Sorø - 08. september 2018 kl. 15:28
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Stafet for livet« i Sorø er i gang og slutter søndag klokken 12. Arrangementet er en anledning til at mindes dem, der er døde af kræft - og give håb til dem, der er syge.

Ved den officielle åbning lørdag klokken 12 bød håndboldspilleren Daniel Swenson, der har haft kræft to gange, velkommen.

- Af al den modstand og alle de skrammer, jeg har fået i livet, var kræften den vildeste modstander. Men på en måde er jeg glad for, at jeg har været den kræftramte og ikke den pårørende. For søren det er svært at hjælpe som familiemedlem eller god ven. Mit bedste råd er, at man som pårørende skal tilføre al den energi, man kan, til den syge. Måske er det at komme med hjemmelavet lasagne på en dag, hvor man som kræftramt ikke har overskud til at lave mad. Al slags støtte er godt, sagde Daniel Swenson.

Læs hele artiklen i DAGBLADET Ringsted og Sjællandske mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk