18. maj 2021
Vælgerne skal snart i stemmeboksen igen. Foto: Kim Rasmussen
Vælgerne skal snart i stemmeboksen igen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgdebat på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgdebat på søndag
Opdateret 29. marts 2019 kl. 12:33
Sorø - 29. marts 2019 kl. 09:25

Valget står for døren - det er inden for den nærmeste fremtid kun et spørgsmål om, hvornår Lars Løkke Rasmussen trykker på knappen - og derfor begynder valgkampen nu så småt at gå i gang.

Dansk Folkeparti spiller ud med den første valgdebat. Det sker på søndag den 31. marts fra kl. 14.00 til 16.00 i Sorø Kultur- og Fritidscenter »Værkerne«, Frederiksvej 27 i Sorø.

Egentlig var det meningen, at det skulle blive til en lidt bredere debat, men S og SF har meldt afbud til mødet, hvor heller ikke Enhedslisten stiller en repræsentant.

Til gengæld kan vælgerne møde Lars Schmidt fra Dansk Folkeparti, Louise Schack Elholm fra Venstre, Birgitte Klintskov Jerkel fra de konservative, John Axelsen fra Liberal Alliance, Niels Aalbæk Jensen fra Alternativet, Kathrine Olldag fra de radikale og Thomas Vesth fra Nye Borgerlige.

Blandt de emner, der skal diskuteres, er sundhed, velfærd, ældre, børn og kultur. Der bliver naturligvis også lejlighed til at stille spørgsmål fra salen, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk