24. januar 2019
Sven Urban Hansen går på pension i stillingen som sekretariatsleder, men fortsætter foreløbig som indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, Station Sorø. Foto: Thomas Olsen
Sven Urban Hansen går på pension i stillingen som sekretariatsleder, men fortsætter foreløbig som indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, Station Sorø. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Urban stopper som leder af sekretariatet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Urban stopper som leder af sekretariatet
Sorø - 14. januar 2018 kl. 06:57
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sven Urban Hansen, Sorø, stopper ved udgang af april 2018 som sekretariatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen. Han går på pension fra denne stilling, men fortsætter i en deltidsstilling som indsatsleder for Station Sorø, der har adresse på Kongebrovej.

Sven Urban Hansen har været leder af sekretariatet i Kalundborg siden 2016, da Sorø Brandvæsen blev en del af et samlet beredskab for kommunerne Odsherred, Holbæk, Lejre, Sorø og Kalundborg. Før da var han beredskabschef i Sorø Kommune.

Han er 60 år og ikke færdig med at være på arbejdsmarkedet, pointerer han.

- Hvis det rette tilbud dukker op, er jeg klar, siger Sven Urban Hansen, der altid har været glad for at gå på arbejde.

- Det har været en fantastisk tid, og jeg ser tilbage på den med stor glæde, siger Sven Urban Hansen. Han er glad for, at han foreløbig fortsætter som indsatsleder på Station Sorø.

- Det er spændende arbejde, og jeg har altid godt kunne lide at komme ud og gøre en forskel for mennesker, siger Sven Urban Hansen til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk