13. november 2019
Matias Lang Sørensen, Olivia Foersom Danielsen, Caithlien Hunt og Sigurd Hutnik Nielsen glæder sig til Open Air i Akademihaven i Sorø den 24. august. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Matias Lang Sørensen, Olivia Foersom Danielsen, Caithlien Hunt og Sigurd Hutnik Nielsen glæder sig til Open Air i Akademihaven i Sorø den 24. august. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge inviterer alle film-elskere til friluftsbio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge inviterer alle film-elskere til friluftsbio
Sorø - 12. juli 2019 kl. 13:32
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er gratis adgang for alle, når Sorø Ungdomsprojekt holder filmaften i Akademihaven den 24. august. Så sæt kryds i kalenderen lørdag den 24. august, hvis du er en af dem, der synes, det er sjovt og hyggeligt at se film på stort lærred med en masse andre mennesker - med Sorø Sø og Akademihaven som kulisse.

SUP - Sorø Ungdomsprojekt - har taget initiativ til et Open Air-arrangement med film på programmet. Ikke bare én film men tre.

En af dem, som har været aktiv med at få arrangementet op at stå, er Sigurd Hutnik Nielsen, der lige er blevet student fra Sorø Akademis Skole. Han er med i bestyrelsen i SUP.

- Det er vigtigt for os at fortælle, at det ikke kun er et arrangement for unge. Det er vores første arrangement, som henvender sig meget bredt: Til unge, børnefamilier og ældre der elsker film. Vi åbner vores ungdomsprojekt op med det her, siger Sigurd Hutnik Nielsen.

Første film sættes på cirka 20.30, og det er en familiefilm, hvor børnene kan være med.

Anden film på aftenen vil være en »god mainstream film«, og sidste film er en gyser. Film-titlerne er endnu ikke blevet valgt ud, og SUP samarbejder med Victoria Teatret om udvælgelsen.

Man skal selv medbringe stole og tæpper og eventuelt mad. Frivillige fra ungdomsprojektet vil gerne have, at man køber drikkevarer og popcorn fra de opstillede boder, så SUP kan få lidt penge i kassen på aftenen.

Det er Altan.dk, der har sponseret film-forevisningen i august, og de unge håber, at filmaftenen bliver så stor en succes, at andre virksomheder eller fonde har lyst til at finansiere noget lignende i sommeren 2020.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk