18. januar 2019
Altan.dk har udvidet medarbejderstaben i det forgangne år, og beskæftiger nu 170 ansatte. Foto: Altan.dk
gallery icon

Se billedserie

Altan.dk har udvidet medarbejderstaben i det forgangne år, og beskæftiger nu 170 ansatte. Foto: Altan.dk
Foto: Kristian Brasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Underskud på 24,7 mio. kr. i Altan.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underskud på 24,7 mio. kr. i Altan.dk
Sorø - 29. januar 2018 kl. 13:34
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Virksomheden Altan.dk kom ud af regnskabsåret 2016/17 med et underskud på 24,7 mio. kr. og en bruttofortjeneste, der blev mere end halveret fra 83,7 mio. kr. året før til 34,7 mio. kr.

Det betyder samtidig en kraftig barbering af egenkapitalen, der efter årsresultatet røg ned på 3,3 mio. kr. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Holdingselskabet bag Altan.dk, Knudsen Holding ApS har dog skudt 20 mio. kr. ind for at understøtte virksomhedens fremtidige vækst, ligesom virksomhedens bank Nordea og garantifonden Tryg støtter op om Altan.dk's investeringer og udviklingsstrategi, oplyser Altan.dk's direktør Casper Knudsen i en pressemeddelelse.

Altan.dk kom ud i noget af et stormvejr med sine altaner i Københavns Kommune, hvor der blev stillet spørgsmålstegn ved sikkerheden.

På trods af udsvinget i omsætningen har virksomheden alligevel haft fokus på at opretholde aktivitetsniveauet og har investeret bredt i fremtiden. Således er der ansat 65 nye medarbejdere, og Altan.dk beskæftiger nu i alt 170 ansatte.

- Da jeg indtrådte som direktør i Altan.dk i 2016, valgte jeg at effektivisere forretningen og iværksætte en række udviklingsprojekter for at sikre os et endnu stærkere og bredere fundament fremover, udtaler Casper Knudsen i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Når man effektiviserer, udvikler og drifter en organisation sideløbende, har det selvfølgelig omkostninger, men det har været det hele værd, for vores organisation er i dag så stærk og stabil, at vi sagtens kan tåle, at omsætningen svinger, så længe der er tale om bevidste investeringer, der sikrer vores vækst fremadrettet.

I det forgangne år er forretningsområdet blevet udvidet med en svensk afdeling, der i øjeblikket er involveret i fire projekter i Sydsverige til en samlet værdi af 25 mio. kr.

Når Casper Knudsen har tiltro til fremtiden, skyldes det også, at virksomhedens ordrebøger er godt fyldt op:

- I øjeblikket har vi kontrakter på opgaver for 420 mio. kr., så vi kommer hverken til at mangle arbejde eller omsætning foreløbig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk