27. maj 2020
Der plejer at være rigtig mange flotte udklædninger, når Sorø Handel & Service inviterer til halloween. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Der plejer at være rigtig mange flotte udklædninger, når Sorø Handel & Service inviterer til halloween. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uhyggen breder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uhyggen breder sig
Sorø - 19. oktober 2019 kl. 14:57
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er igen i år planer om en makaber, skræmmende og rædselsvækkende halloween i Sorø midtby. Sorø Handel & Service byder indenfor - til de modige!

Hvis man er en bangebuks, så kan det godt være, at man skal blive hjemme under trygge rammer, fredag den 25. oktober fra klokken 17.00 til 21.00, hvor Sorø går amok i uhygge - men på den hyggelige måde!

Sorø Handel & Service har lagt an til en skræmmende sjov aften, hvor handelsstandsforeningen opfordrer til, at man bidrager til uhyggen ved at være udklædt. Til gengæld kan voksne boltre sig i uhyggeligt gode tilbud, mens børnene kan få brændt fredagskrudtet af undervejs ved butikkernes sjove aktiviteter. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Vanen tro kan børn - ifølge med en voksen - få udleveret et stempelkort på Sorø Avis i Absalonsgade 1, hvorefter det gælder om at få stempler i de deltagende butikker. Sammen med stempelkortet får man på avisen et sødmefyldt spøgelseskys, venligt sponsoreret af Sejers Konditori. Når stempelkortet er udfyldt efter en aften med gys, hygge og uhygge, afleveres det på Sorø Avis - allersenest klokken 21.00, og så deltager man i lodtrækningen om 5 x 2 biografbilletter til Victoria Teatret.

På Torvet kan børn besøge spøgelseshuset »Haunted House«, som kan være en skræmmende sjov oplevelse. Indvendig er Haunted House dekoreret med spøgelser, skeletter, edderkoppespind og andre fortræffeligheder. Her gælder det om ikke at tisse i bukserne af skræk - eller af grin!

Der vil være røg, musik, lyde og to frække spøgelser som uddeler spøgelsesslik til de børn, som tør besøge det (u)hyggelige spøgelseshus.

Storgade vil ligesom sidste år være pyntet med både græskar og fugleskræmsler, og Magic Star sørger for hårrejsende lys og lyd i gaden. I Storgade finder man også boder med mad og drikke.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk