17. januar 2021
Den gamle hovedindgang er lukket af og erstattet af en midlertidig indgang ved en tidligere flaskeindlevering. 	Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Den gamle hovedindgang er lukket af og erstattet af en midlertidig indgang ved en tidligere flaskeindlevering. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvidelse: Etape 2 er skudt i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvidelse: Etape 2 er skudt i gang
Sorø - 11. januar 2021 kl. 19:04
Af Merete Jensen

Der har ikke været meget tid til jule- og nytårsferie for de ansatte i SuperBrugsen på Frederiksberg. Onsdag den 6. januar blev den gamle hovedindgang lukket af, og den midlertidige indgang ved den tidligere flaskeindlevering er nu taget i brug. Allerede fra uge 3 vil halvdelen af den nuværende parkeringsplads foran SuperBrugsen blive spærret af, så håndværkerne kan komme i gang med det næste store byggeri.

- Vi udvider butikken med 500 kvadratmeter, og det vil give meget mere luft i gangene - nøjagtig som man oplever det nede ved den nye delikatesse i den anden ende af butikken. Desuden skal der etableres plads til det kommende bageri, og så bliver der bygget en førstesal på den nye udvidelse, hvor der indrettes personalefaciliteter. Det skal nok blive rigtig godt, lover butikschef for SuperBrugsen i Sorø, Søren Huusfeldt.

I øjeblikket er håndværkerne i gang med at give den gamle slagterafdeling et ansigtsløft - blandt andet med nye fliser - og den bliver snart koblet sammen med den helt nye slagter- og delikatesseafdeling.

- Det nye bageri bliver først etableret til efteråret, og det placeres dér, hvor der er midlertidig indgang nu - altså ved den gamle flaskeindlevering. Det er også i samme ende, at den nye hovedindgang kommer til at ligge med en indgangskarrusel i den nye tilbygning, forklarer Søren Huusfeldt. Han fortsætter:

- Kunderne kommer ikke til at mærke så meget til denne etape af byggeriet, for varerne inde i butikken har fundet deres fremtidige placering - på nær tekstilafdelingen, som ventes tilbage i sortimentet så snart, at den nuværende udvidelse er på plads.

- Vi vil gerne skabe en rigtig god plads til det, siger han med et smil og udtrykker stor stolthed over den indsats, medarbejderne yder. Han er samtidig glad for, at kunderne har taget godt imod ombygningen, som altså nu er gået ind i sin anden fase.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk