16. juni 2019
Rolf Clausen (V): - Når vi skal lave noget om i organisationen, er det i forhold til de ansatte i kommunen et godt signal at sende, at vi er enige. Foto: Bjørn Armbjørn
Rolf Clausen (V): - Når vi skal lave noget om i organisationen, er det i forhold til de ansatte i kommunen et godt signal at sende, at vi er enige. Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand håber på politisk enighed i byrådssalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand håber på politisk enighed i byrådssalen
Sorø - 10. februar 2019 kl. 14:00
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lidt af det gode fra model A og lidt af det gode fra model B. Alt det bedste i en model C.

Det er sådan den politiske debat omkring en ny model for unge-indsatsen i Sorø Kommune ser ud lige nu.

Politikerne i tre politiske udvalg har ikke kunne blive enige om hverken en model A eller en model B, og nu er der lagt op til, at en endnu ikke udarbejdet model C kan samle alle politikerne.

Det er i hvert fald håbet, hvis man spørger Rolf Clausen (V), der er formand for arbejdsmarked- og erhvervsudvalget.

I dette udvalg, hvor politikerne heller ikke kunne blive enige om at pege på en af forvaltningens to foreslåede modeller, blev Venstres forslag om en model C godkendt. Model C er ikke lavet endnu. Det skal forvaltningen i gang med nu, så den kan være klar til Økonomiudvalgets møde forud for byrådsmødet, hvor den endelige vedtagelse finder sted.

- Venstres ændringsforslag vægter tydelighed omkring økonomien i unge-indsatsen meget højt. Det er vores håb, at forslaget kan samle hele byrådet til en vedtagelse i enighed. Når vi skal lave noget om i organisationen, er det i forhold til de ansatte i kommunen et godt signal at sende, at vi er enige, mener Rolf Clausen.

Forvaltningen skal nu i gang med at udarbejde en model C, som - hvis alt går efter planen - kan fremlægges til politiske vedtagelse på et økonomiudvalgsmøde den 20. februar og på byrådets møde den 27. februar.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk