8. marts 2021
Billedet her er fra 2010, hvor der var 23 ledige byggegrunde ved Engstien nær Haverup. Nu er de alle solgt. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Billedet her er fra 2010, hvor der var 23 ledige byggegrunde ved Engstien nær Haverup. Nu er de alle solgt. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsolgt af kommunale grunde nær byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsolgt af kommunale grunde nær byen
Sorø - 20. januar 2021 kl. 13:07

Salget af kommunale byggegrunde er gået over al forventning, og Sorø Kommune har nu udsolgt af byggegrunde flere steder.

De sidste parcelhusgrunde på Rørstensgården på Frederiksberg og Engstien ved Haverup er solgt her i starten af 2021. Også den kommunale udstykning omkring Færøvej i Dianalund er tæt på at være udsolgt.

- Det er glædeligt, at der er så stor interesse for at bo og bygge bolig i Sorø Kommune. Jeg er glad for, at vi som kommune kan tilbyde attraktive byggegrunde der både tiltrækker Sorø-borgere, men også trækker folk til fra andre kommuner, siger formanden for Sorø Kommunes teknik- og miljøudvalg Jens Nygaard.

Byggemodningen af byggegrunde på Pilegårdstrekanten i Dianalund er lige om hjørnet og går i gang, så snart den nye lokalplan for området er endeligt vedtaget i foråret 2021. Derudover findes der også ledige byggegrunde ved Skelbæklund i Dianalund.

Den store aktivitet i salg af byggegrunde betyder, at Sorø Kommune nu skal til at undersøge, hvordan man skal vokse fremadrettet, I planerne indgår også Fjenneslev, Stenlille og Ruds Vedby, pointerer Sorø Kommune i en pressemeddelelse.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk