26. januar 2021
Frivilligcenter Sorøs bestyrelse, fra venstre: Michael Daugaard (næstformand), Helge Christensen (formand), Anne-Birthe Ottsen, Elisabeth Rasmussen, Jesper Thomsen, Rosa Madsen og Lene Dale (kasserer). Foto: Jesper Thomsen.
Frivilligcenter Sorøs bestyrelse, fra venstre: Michael Daugaard (næstformand), Helge Christensen (formand), Anne-Birthe Ottsen, Elisabeth Rasmussen, Jesper Thomsen, Rosa Madsen og Lene Dale (kasserer). Foto: Jesper Thomsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsatte familier får en hjælpende hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsatte familier får en hjælpende hånd
Sorø - 14. maj 2019 kl. 15:26

Frivilligcenter Sorø vil sammen med foreningerne i kommunen skabe nye muligheder for at udsatte familier med børn og unge kan komme med i frivillige fællesskaber. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Udsatte familier med børn og unge er ofte isolerede og ensomme på grund af deres sociale/økonomiske forhold. Mange af dem tror, at de er de eneste der har det sådan, og de mangler energi, mod og økonomi til selv at opsøge gode fællesskaber, fortæller Helge Christensen, der sidder i bestyrelsen i Frivilligcenter Sorø.

- Derfor inviterer vi nu alle foreninger til et udviklingsarbejde, hvor vi sammen på kryds og tværs kan inspirere hinanden og skabe muligheder for disse familier med børn og unge.

- Nogle kalder det at have »social kapital«, men vi kan også bare spørge, om jeres forening har hjerterum og varme til at række ud og give en hjælpende hånd, supplerer Rosa Madsen - også fra bestyrelsen.

I stedet for selv at styre det hele opfordrer frivilligcentret foreningerne til at præge projektet helt fra start.

Alle kan byde ind og være med til at drøfte og udvikle, hvordan man kan hjælpe disse familier.

Frivilligcentret skyder projektet i gang torsdag den 23. maj, hvor der er en workshop i Naturbørnehuset Fuglereden i Munke Bjergby. Alle foreninger, der har lyst til at være med til at kigge på og udvikle nye muligheder for udsatte familier med børn og unge, er velkomne.

Se mere på Frivilligcenter Sorøs hjemmeside: www.frivilligcenter-soroe.dk.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk