21. april 2019
Ældreudflugten går til Gjorslev Bøgeskov på Stevns, hvor der er middag og eftermiddagskaffe på traktørstedet af samme navn. Foto: Erik Nielsen
Ældreudflugten går til Gjorslev Bøgeskov på Stevns, hvor der er middag og eftermiddagskaffe på traktørstedet af samme navn. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turen går til Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turen går til Stevns
Sorø - 08. juli 2018 kl. 13:21
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sorø Kommune og Ældrerådets ældreudflugt går i år til Stevns, hvor der spises middag på traktørstedet Gjorslev Bøgeskov.

Sommerudflugten er placeret mandag den 13. august, onsdag den 15. august, mandag den 20. august og onsdag den 22. august.

På de to første ture er der opsamling kl. 9.30 i Fjenneslev (P-plads Fjenneslevmaglevej 3), Pedersborg Torv (ved Fakta) kl. 9.45, Norgesvej (ved SuperBrugsen) kl. 9.45 - og så er der samlet afgang fra Sorø Busterminal kl. 10.00.

De to sidste ture har opsamling kl. 9.45 ved Ruds Vedby Kirke og Aktiviteten i Stenlille, og så er der som i Sorø fælles afgang fra sidste opsamlingssted.

Det er på disse ture fra Dianalund Borgerhus.

For at komme med på ældreudflugten skal man være fyldt 60 før 31. juli 2018.

Billetter til turene kan købes den 2. august i Dianalund Borgerhus, Søparken i Ruds Vedby og Stenlille Kulturhus eller 3. august i Kaarsbergcentret i Sorø. Begge dage fra kl. 9.00-11.00. Prisen pr. billet er 200 kr., og der kan købes fire billetter pr. person.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk