5. august 2020
Sune Kristensen er netop tiltrådt som filialchef i Sydbank. Samtidig lancerer Trelleborg Fonden en ny idrætspris på 25.000 kroner. Privatfoto
Sune Kristensen er netop tiltrådt som filialchef i Sydbank. Samtidig lancerer Trelleborg Fonden en ny idrætspris på 25.000 kroner. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trelleborg Fonden bag en ny idrætspris i Sorø Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trelleborg Fonden bag en ny idrætspris i Sorø Kommune
Sorø - 14. februar 2020 kl. 11:30
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trelleborg Fondens Idrætspris er på 25.000 kroner. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Der gøres et kæmpe stykke arbejde i de lokale idrætsforeninger. Det vil vi fra Trelleborg Fonden gerne honorere med lidt mere end et skulderklap. Derfor har vi nu indstiftet Trelleborg Fondens Idrætspris i Sorø Kommune.

Det siger Sune Kristensen. Han er netop tiltrådt som filialchef i Sydbank i Sorø, og det er netop Sydbank, som står bag Trelleborg Fonden, der lader hæderen ledsage af 25.000 kroner.

- Alle kan indstille en forening, der har gjort sig særligt bemærket i løbet af året i form af bemærkelsesværdige resultater, siger Sune Kristensen.

- Resultatet eller resultaterne behøver ikke at være målt i oprykning eller medaljer, men det kan også være positive ændringer i foreningens udvikling og arbejde.

Baggrunden for indstillingen kan eksempelvis være et ekstraordinært resultat for et hold eller en individuel idrætsudøver, et godt foreningsresultat som oprykning, medlemsfremgang, gennemførelse af et udviklingsprojekt eller nye aktiviteter.

Fonden har sammensat en udvælgelseskomité. Den består udover Sune Kristensen selv af Sanne Lohmann, sekretariatsleder på Sorø Bibliotek og Bykontor, Niels Urban Hansen, salgschef på Altan.dk, og Bjarne Stenbæk, områderedaktør på Sjællandske Medier i Sorø.

Indstillingen med navn og adresse, telefonnummer og email samt navn og adresse på den nominerede skal være afleveret i Sydbank, Storgade 28 i Sorø eller sendt på mailen sune.kristensen@sydbank.dk - begrundelsen skal kunne være på en A4-side. Sidste frist er 28. februar.

Overrækkelsen finder sted i marts hos den udvalgte prismodtager.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk