20. juli 2019
Brødrene Mathias Amstrup og Andreas Amstrup Hansen driver sammen Gold Finger Tattoo Club, der åbner i Absalonsgade 6A den 3. januar. De flytter fra mindre lokaler i Storgade. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Brødrene Mathias Amstrup og Andreas Amstrup Hansen driver sammen Gold Finger Tattoo Club, der åbner i Absalonsgade 6A den 3. januar. De flytter fra mindre lokaler i Storgade. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Travl tattoo-butik flytter og udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Travl tattoo-butik flytter og udvider
Sorø - 02. januar 2019 kl. 09:26
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gold Finger Tattoo Club, der begyndte på Pedersborg Torv og siden flyttede til Storgade, åbner den 3. januar i nye lokaler i Absalonsgade 6A.

Det er brødrene Andreas Amstrup Hansen og Mathias Amstrup, der ejer butikken. De glæder sig til mere plads og en ekstra tatovør i butikken.

- Der er kommet nye regler for sikkerhed og hygiejne i branchen og for at leve op til dem, havde vi brug for mere plads, fortæller Andreas Amstrup.

En af de nye regler er nemlig, at der skal være mere afstand mellem de stole, som kunderne ligger i.

Brødrene ser frem til endnu et travlt år.

- 2018 blev et helt vildt år for os. Der har virkelig været gang i den. Vi har fået et rigtigt godt ry i branchen, og det hjælper meget, når der er mange kendte blandt kunderne, lyder det fra Andreas Amstrup Hansen.

Den typiske kunde i Gold Finger Tattoo Club er et ung menneske - over 18 år. Og så er det alligevel ikke helt så simpelt.

- Alle får jo lavet tatoveringer nu. Mens vi står her og taler, ligger der to mænd i 50'erne og får lavet tatoveringer. Vi har også en kvinde på 70 år, som er i gang med at få lavet én. Så det er ret bredt, siger han.

Læs hele artiklen i DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk