26. januar 2021
Den 11. marts er der opstartsmøde for alle, der ønsker at komme i gang med at løbetræne. Træningen  kulminerer med deltagelse i Sorø Byløb i starten af juni. Arrangør er PGI Motion i samarbejde med Sorø Rotary Klub. Foto: Thomas Olsen
Den 11. marts er der opstartsmøde for alle, der ønsker at komme i gang med at løbetræne. Træningen kulminerer med deltagelse i Sorø Byløb i starten af juni. Arrangør er PGI Motion i samarbejde med Sorø Rotary Klub. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træning frem mod Sorø Byløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træning frem mod Sorø Byløb
Sorø - 26. februar 2020 kl. 12:09
Af Merete Jensen

Hvis man ønsker at deltage i Sorø Byløb 2020, så tilbyder Sorø Rotary Klub og PGI Motion en løbetræningspakke.

Løbsleder Margit Nielsen oplyser, at opstartsmødet, som finder sted onsdag den 11. marts klokken 19.00 på Kulturcafè Ludvig, er tilrettelagt af Sorø Byløb v/Rotary.

På mødet fortæller læge Asger Torp Jensen og fysioterapeut Susanne Knudsen om indledende løbeteori. Desuden orienterer løbetræner fra PGI Motion, Lotte Larsen, om de to ugentlige træningsaftener på mandage klokken 17.30 og onsdage klokken 17.30, første gang med start den 11. marts klokken 17.30 fra Værkerne for enden af Frederiksvej i Sorø.

En anden del af løbepakkens indhold er deltagelse i Sorø Byløb, lørdag den 6. juni, samt medlemskab af PGI.

PGI's løbetrænere vil under træningen føre dig rundt på forskellige ruter i Sorøs natur og hjælpe med at fortsætte træningen efter gennemførelsen af Sorø Byløb.

Alle kan være med - uanset alder.

Tidligere har 70-årige gennemført træningen.

Til de to ugentlige træningsaftener skal afses 45 minutter pr. gang til opvarmning, løb, styrkeøvelser, udstræk og socialt samvær. Selve løbetræningen vil veksle mellem gang, løb i lavt tempo i kortere intervaller og forskellige andre øvelser til styrkelse af kredsløbet.

Se eventuelt mere på www.soro-bylob.dk

Tilmelding til aftenen skal ske til mail info@soro-bylob.dk med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag og e-mail.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk