27. januar 2021
Tommy Borlund Olsen har siden 1988 drevet sit eget entreprenørfirma. Nu kører han dog mest som chauffør i et vognmandsfirma. Foto: Bjarne Stenbæk
Tommy Borlund Olsen har siden 1988 drevet sit eget entreprenørfirma. Nu kører han dog mest som chauffør i et vognmandsfirma. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tommy vil gøre en forskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommy vil gøre en forskel
Sorø - 04. august 2016 kl. 16:39
Af Bjarne Stenbæk

Er man til de store armbevægelser og de vidtløftige politiske salgstaler, skal man ikke kigge efter Tommy Borlund Olsen i sin fanskare.

- Jeg hører til dem, der ikke vil love mere, end jeg kan holde, siger det nybagte byrådsmedlem.

- Faktisk synes jeg, at en del glemmer, at der er noget, der hedder drift. De fleste af os kan købe en Mercedes, men for at det ligesom skal batte noget, skal vi også have råd til at køre i den.

Tommy Borlund Olsen blev 60 den 26. august i fjor. Entreprenøren og chaufføren fra Slaglille afløste lige inden sommerferien Søren Gotfredsen som byrådsmedlem for Venstre. Han har plads i social- og sundhedsudvalget, og så trådte han også ind som afløser for Gotfredsen på formandsposten i Sorø Forsyning. Her var det så heldigt, at han ikke bare kan bruge sin faglighed fra entreprenørbranchen. Han har faktisk siddet i bestyrelsen som forbrugerrepræsentant, fra Sorø Forsyning blev dannet.

Politik er ingen familietradition i Borlund Olsen-dynastiet, men Tommy Borlund Olsen meldte sig ind i Venstre for mere end 10 år siden og blev medlem af bestyrelsen. I otte år var han formand for Slaglille-Bjernede Lokalforening, og her nød man godt af hans åbne samarbejdslinje, der også bygger på, at man ikke skal bruge penge, man ikke har.

- Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel og skabe forandringer, og jeg prøver altid at tage fornuften som udgangspunkt, siger han.

- I det arbejde kan jeg godt lide den politiske debat - også med politiske modstandere. Det er netop i de debatter, de gode og brugbare løsninger ofte ligger.

Læs hele historien i DAGBLADET og Sjællandske

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk