14. november 2019
Afgående Præsident Carsten Nøddeskou overrakte hæderen til Anne Plasmann.Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Afgående Præsident Carsten Nøddeskou overrakte hæderen til Anne Plasmann.Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To rotarianere modtog en særlig hæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To rotarianere modtog en særlig hæder
Sorø - 11. juli 2019 kl. 16:23
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved årets sidste møde i Sorø Rotary Klub under Præsident Carsten Nøddeskou blev der uddelt Paul Harris Fellow Recognitions til PastPræsident Anne Plasmann og Sekretær Anders Christensen.

Begrundelsen for hæderen til Anne Plasmann lød bl.a. således:

»Hun er en person, som ingen leder kan undvære. Det kan man ikke, fordi hun er en garanti for, at det spiller - også i detaljen. Hun er intet mindre end et arbejdsjern. Der bliver simpelthen udrettet noget - og så i et tempo så andre sidder lidt forpustede tilbage«.

Om Anders Christensen lød det således:

»Han er en slider. Han gør ikke meget væsen af sig, får bare tingene gjort - sådan lidt efter Nikes valgsprog: Just do it - og hellere nu end senere. Han er den maskine, som ingen ser, før den ikke virker. Han har kun været medlem af klubben i godt fire år, men er allerede den person, som tre præsidenter har vendt sig til for at være sikker på, at maskinen fungerer.«

Paul Harris var advokat og stifteren af Rotary i Chicago i 1905. Paul Harris Fellow Recognition (PHF) tildeles i Danmark og i det meste af Europa som en særlig udmærkelse til en person - rotarianer eller ikke-rotarianer - der i sit virke går ind for Rotarys idealer. Alt Rotarys arbejde er frivilligt, ulønnet, og til gavn for humanitære projekter.

Der er i øvrigt også fundet en afløser for Carsten Nøddeskou. Præsidentkæden er givet videre til Uffe Sveegaard, science-talent og forfatter.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk