3. december 2020
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To kvinder blev forfulgt midt om natten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To kvinder blev forfulgt midt om natten
Opdateret 13. november 2020 kl. 09:04
Sorø - 12. november 2020 kl. 12:18

To unge kvinder var kort før klokken tre natten til onsdag udsat for en adfærd, der skabte stor utryghed hos dem.

arrow Læs også: Brand i container ved skaterbane i bymidte

- Vi havde fri fra Sorø Akademi onsdag og havde været på besøg hos en ven til et stykke ud på natten, da vi ikke skulle op og i skole, fortæller den ene kvinde, som ønsker at være anonym (redaktionen kender navnet).

- Ved Peter Damsvej holdt der en bil med langt lys på. Da vi gik forbi, drejede han efter os og kørte imod ensretningen.

Bilisten forfulgte de to unge kvinder og kørte blandt andet på et tidspunkt op på fortovet og forsøgte at ramme dem. Bilisten kørte et par gange ned ad sidevejene, men kun for at bakke ud igen og fortsætte efter de to, der også fortsat blev blændet af det lange lys. Han åbnede også døren til bilen, og de to kvinder opfattede det sådan, at han ville have dem til ind i bilen.

- Vi talte om at løbe ned ad en sidevej, men blev enige om, at det var bedre at blive på Slagelsevej, hvor der trods tidspunktet kunne komme andre forbi, fortæller de, der forsøgte på telefonen at komme i kontakt med forældrene. Det lykkedes, og så blev de to unge kvinder hentet, hvorefter politiet blev kontaktet. Da politiet kom, var bilisten dog over alle bjerge..

- Vi kunne på grund af det stærke lys ikke se nummerpladen eller bilist, siger de unge kvinder.

- Det så ud som en mand på 50-60 år. Bilen var hvid eller gråmeleret. Det var en lidt ældre bil, som vi godt kan finde på at betegne som en »Brian-bil«. Det her kom helt bag på os, så vi vil gerne have det ud, så andre måske kan være bedre forberedt på, at det altså kan ske.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk