17. oktober 2018
Det var her udenfor Slaglille-Bjernede Forsamlingshus, at det voldelige optrin angiveligt fandt sted 3. august sidste år - lige efter midnat. Foto: Leo Grøndal
Det var her udenfor Slaglille-Bjernede Forsamlingshus, at det voldelige optrin angiveligt fandt sted 3. august sidste år - lige efter midnat. Foto: Leo Grøndal
Foto: © Leo Grøndal (DK)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltale: To unge mænd gik grassat ved forsamlingshuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltale: To unge mænd gik grassat ved forsamlingshuset
Sorø - 25. oktober 2017 kl. 09:07
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To unge mænd - en 18-årig fra den nordlige del af Sorø Kommune og en 20-årig fra Slagelse - skal i dag for Retten i Næstved tiltalt for vold og dødstrusler. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

arrow Læs også: Fængselsstraf til voldsmænd

Ifølge anklageskriftet gik de to grassat en nat i august sidste år udenfor forsamlingshuset i Bjernede.

Det hele startede angiveligt, fordi den 18-årige mand ville have en kvinde til at følge med sig. Det ville hun ikke, så han tog halsgreb på hende og truede med at smadre hende, hvis hun ikke fulgte med. Det gjorde hende dog ikke mere samarbejdsvillig.

Yderligere tre personer var tilstede, og en af dem sagde »Vi kan også lade være« - eller noget i den stil. Og det skulle vedkommende ikke have gjort. Resultatet var, at den 18-årige også tog halsgreb på den person.

Dermed var det langt fra slut. De sidste to i selskabet fik snart efter også de to tiltalte unge mænds vrede at føle. Det gik især udover den ene af dem, som de tiltalte mente spillede lidt for smart.

Først greb den 18-årige fast i vedkommendes ansigt og drejede sin hånd rundt. Derefter gik både den 18-årige og den 20-årige i gang med at slå personen i hovedet med knytnæver. Og da den overfaldne faldt om på jorden, fortsatte de med at sparke og trampe på vedkommendes hoved.

Det hele blev afsluttet med ordene, der også gjaldt den fjerde person i selskabet: »Hvis der er nogen af jer, der stikker, så slår jeg jer ihjel«.

Den trussel blev i øvrigt fulgt op af den 20-årige en dag i oktober sidste år. Her overfaldt han igen det samme offer og sagde, at han ville stikke ham ned, hvis det var ham, der havde anmeldt sagen til politiet.

Hele hændelsesforløbet er mundet ud i, at såvel den 18-årige som den 20-årige er tiltalt for vold og trusler. Den 18-årige er endvidere tiltalt for at ville have tvunget pigen med, og endelig er den 20-årige tiltalt for på et senere tidspunkt at være fundet i besiddelse af knojern.

Anklageren mener, at forseelserne skal koste fængselsstraf for begge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk