18. oktober 2019
Planova har faktisk bevaret navnet Bruno Hansen Furniture på Egestubben i Sorø. Nu er industribygningerne sat til salg.  Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Planova har faktisk bevaret navnet Bruno Hansen Furniture på Egestubben i Sorø. Nu er industribygningerne sat til salg. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere stolefabrik er nu udbudt til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere stolefabrik er nu udbudt til salg
Sorø - 08. juli 2019 kl. 13:26
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere Sorø Stolefabrik på Egestubben 1 i Pedersborg er nu sat til salg hos EDC Erhverv Poul Erik Bech. Af salgsmaterialet fremgår det, at produktion, lager og administration sælges til fri disposition for en ny køber, der enten selv kan flytte ind eller forsøge at leje lokalerne ud. Der følger altså ikke en længere lejekontrakt med i købet.

Salget kommer, fordi den hidtidige lejer, Planova Shop Systems, der producerer og sælger inventar til supermarkeder og butikker, har fået andre planer.

- Men vi producerer fortsat i Sorø, indtil vi får solgt ejendommen, siger Tomas Malling, der ejer Planova.

- Vi har udvidet vores produktionsfaciliteter i udlandet, hvilket har skabt ledig plads på fabrikken på Fyn. Dermed samler vi vores produktion i Danmark på én fabrik med henblik på at udnytte de synergimuligheder, der naturligvis opstår.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk