28. maj 2020
Pia Rasmussen har hænderne fulde med sin nye brugskunstbutik, Maximino. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Pia Rasmussen har hænderne fulde med sin nye brugskunstbutik, Maximino. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere ejer af Krebshuset åbner brugskunst-butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere ejer af Krebshuset åbner brugskunst-butik
Sorø - 09. september 2018 kl. 06:05
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pia Rasmussen står bag butikken Maximino, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Man kan på mange måder sige, at den 1. juli var en skæringsdato for Pia Rasmussen, tidligere indehaver af Hotel Krebshuset. For samme dato som hun solgte Hotel Krebshuset overtog hun lejemålet til butikken Maximinoved siden af Meny.

- Det var naturligvis en turbulent periode - rent følelsesmæssigt. At sige farvel til én ting og samtidig sige goddag til noget nyt, fortæller Pia Rasmussen, inden hun fortsætter:

- Jeg brugte hele juli og august på at indrette butikken, inden jeg officielt åbnede den 23. august. Heldigvis har jeg fået mange positive tilbagemeldinger på, at »det er sådan en butik, Sorø manglede«.

Maximino består af brugskunst-varer som ikke findes i kædeforretninger. Desuden sælger Pia Rasmussen sine egne hjemmelavede stearinlys, lavet på plantebaseret paraffin og stearin.

- Dengang jeg var på Hotel Krebshuset irriterede det mig, at jeg ikke kunne købe ordentlige kvalitetslys, så derfor tog jeg et lysstøberkursus i 2016 i Hillerød og oprettede mit eget lysværksted i kælderen på Hotel Krebshuset. Siden dengang har jeg produceret masser af gennemfarvede lys, som hverken soder eller drypper. Det er jo ikke raketvidenskab at lave lys, det kræver blot en hulens masse tålmodighed, siger hun grinende.

Pia Rasmussen håber på, at kunderne lader sig inspirere af at besøge butikken, for man er mere end velkommen til at »stjæle« dekorations-idéerne med hjem.

- Der er absolut ingen købetvang, fordi man kommer og kigger på de forskellige varer. Det kan være, at man har lyst til at følge lidt med i de trends og tendenser som findes i boligindretning, og så kan man måske få en god idé til en fremtidig værtindegave, forklarer Pia Rasmussen.

Maximino holder åbent tirsdag til og med lørdag. Hvis man vil vide mere om butikken, kan man gå på hjemmesiden www.maximino.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk