22. oktober 2020
Thomas Eje skulle lørdag aften have optrådt på Store Plads på Sorø Akademi. På grund af dårligt vejr flyttes arrangementet til Sorø Hallen. Foto: Kenn Thomsen
Thomas Eje skulle lørdag aften have optrådt på Store Plads på Sorø Akademi. På grund af dårligt vejr flyttes arrangementet til Sorø Hallen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thomas Eje flytter til Sorø Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Eje flytter til Sorø Hallen
Opdateret 25. september 2020 kl. 15:23
Sorø - 25. september 2020 kl. 15:13
Af Bjarne Stenbæk

På grund af vejrsituationen med rigelige mængder regn har Karsten Sabransky og Morten Lind besluttet at flytte koncerten med Thomas Eje lørdag aften fra Store Plads på Sorø Akademi til Sorø Hallen. De to står bag Alfred og Julius' Kulturfond, der arrangerer koncerten.

- Vi er nødt til at træffe en beslutning i god tid. Vi har allerede fået meget regn, og i vejrudsigten kunne vi heller ikke finde grobund for at afvikle en udendørs koncert, siger Morten Lind.

- Heldigvis har vi mødt stor velvilje både fra Sorø Kommunes side og fra hallens personale, så det kunne lade sig gøre at flytte arrangementet.

Dørene åbnes stadig klokken 17.30, og fra klokken 18.00 spiller et band gamle hits. Thomas Eje går på scenen klokken 19.30.

- Vi har valgt at rykke Thomas Eje en halv time, siger Karsten Sabransky.

- For er der nogen, der ikke når at få information om flytningen og dermed kører til Store Plads, kan de fortsat komme til koncerten i tide.

I og med, at koncerten foregår i Sorø Hallen, er det ikke nødvendigt at medbringe en stol. Der er sat stole op til de 300, der må være til arrangementet.

Publikum opfordres til at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, holde afstand og bære mundbind ved ind- og udgang.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk