21. oktober 2018
Ægteparret Dalao Ramphai og Mikael Larsen har knoklet i døgndrift for at få indrettet Ramphai Wellness i Storgade. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Ægteparret Dalao Ramphai og Mikael Larsen har knoklet i døgndrift for at få indrettet Ramphai Wellness i Storgade. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thailandsk massage i Storgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thailandsk massage i Storgade
Sorø - 24. december 2017 kl. 07:03
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Thailandske Dalao Ramphai har netop åbnet klinik. Hun er faldet pladask for Sorø, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Duften af massageolie krydrer næseborene, når man træder ind hos Ramphai Wellness i Storgade. En stor hvid Buddha-figur byder velkommen til en verden af velvære. En buddhistisk »anordning« er placeret tæt på indgangsdøren og sender gode ønsker om en succesfuld butik.

To »hjemmealtre« - ét på hver etage - sender en diskret røgelse ud i rummet. Ud over den traditionelle Buddha-figur er der både lys, frugt, kage, saftevand, vand og blomster repræsenteret for at behage guderne. For det er ikke kun Dalaos kunder, som skal være tilfredse. Alle sejl er sat til for at skabe en succesfuld klinik, og her spiller hendes buddhistiske tro en markant rolle.

- Egentlig ville vi gerne have åbnet klinikken den sjette december, da det er den thailandske konges fødselsdag, men vi blev en uge forsinket i byggeriet. Derfor åbnede vi først i slutningen af forrige uge, siger Mikael Larsen som er gift med thailandske Dalao Ramphai, indehaver af Ramphai Wellness.

Parret bor til daglig i Rønnede men overvejer kraftigt at flytte til Sorø. Mikael Larsen arbejder som kognitiv terapeut og familiekonsulent for et privat firma, mens det i længere tid har været Dalaos ønske at blive selvstændig.

- Vi har undersøgt kundegrundlaget i flere byer, men faldt pladask for Sorø og lokalets centrale placering i hjertet af Storgade. Desuden har vi nogle gode venner som er bosiddende i byen, så vi kender lidt til Sorø. Selvom Dalao ikke har haft åbent så længe, så er hun allerede kommet godt fra start, siger han.

49-årige Dalao Ramphai kommer oprindelig fra det østlige Thailand, kun et stenkast fra grænsen mod Laos. Hun har taget en tre-årig massageuddannelse i Thailand og mestrer flere forskellige massagetyper.

I klinikken i Sorø kan man blandt andet få urtemassage, oliemassage, fodmassage og ægte thaimassage. Sidstnævnte er uden olie, men indeholder elementer hvor kroppen strækkes og bukkes. En hård - men meget virksom - massagetype. Er man selv glad for at massere, så kan man også købe ægte thailandske kvalitets-massageolier til hjemmebrug.

- Jeg er rigtig glad for omsider at have min egen klinik, og jeg ser frem til at møde en masse glade kunder, siger Dalao Ramphai med et strålende smil.

- Vi har indrettet to lokaler til behandlerrum, så man føler, at man har lidt mere privatliv, end hvis der blot hang et traditionelt forhæng. I øjeblikket tager Dalao sig af alle behandlingerne, men på sigt er det planen at hyre lidt hjælp, hvis der bliver så stor travlhed, som vi håber, forklarer Mikael Larsen.

Ramphai Wellness holder åbent alle ugens dage - selv i weekenderne. I øjeblikket arbejdes der hårdt på både hjemmeside og layout af brochurer. Det er dog allerede nu muligt at booke behandlinger samt købe gavekort. Betaling foregår i øjeblikket enten kontant eller via MobilePay. En betalingsterminal til dankort er bestilt hos Nets og forventes at blive sat op i nærmeste fremtid.

- Dalao og jeg holder en reception i midten af januar, hvor man kan komme ind og hilse på. Vi har dog ikke fastsat datoen endnu, for vi vil gerne være helt på plads med både møbler og resten af indretningen. Det er dog vigtigt for os, at klinikken omsider er åbnet, så må vi tage de sidste småting hen ad vejen, siger han.

Ramphai Wellness ligger på Storgade 38 i Sorø. Man kan bestille tid på telefon: 20 70 24 00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk