21. september 2020
Det er både skægt og hyggeligt at deltage i tennisskolens mange aktiviteter. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Det er både skægt og hyggeligt at deltage i tennisskolens mange aktiviteter. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisskole
Sorø - 17. juni 2019 kl. 21:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er der mon en Wozniacki, en Nadal eller en Federer gemt i dig? Du kan prøve tennis af i den første uge af sommerferien, hvor Sorø Tennisforening tilbyder en tre-dages tennisskole for børn i alderen 6-16 år. Tennisskolen er for dig, uanset om du er helt ny i sporten, eller du har gået til tennis tidligere. Du kan møde nye tennisvenner eller tage en kammerat med og hygge jer sammen på en aktiv mini-ferie. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Tennisskolen forløber fra mandag den 1. juli til onsdag den 3. juli. Alle dage fra 9.00 - 15.00.

I løbet af de tre dage som tennisskolen varer, vil du kunne lære de grundlæggende tennisslag såsom forhånd, baghånd, serv og smash gennem forskellige lege og spil. Der spilles med forskellige typer bolde i løbet af ugen.

Leder af tennisskolen, foreningens træner Kristian Nielsen, har flere års erfaring som tennistræner og er i øvrigt professionel træner. Han har tillige et godt kendskab til tennismiljøet i Sorø.

Hvis du vil på tennisskolen, kan du tilmelde dig på www.soroetennis.dk. Prisen for de tre dage er 400 kroner som betales ved tilmeldingen. Du kan tilmelde dig helt frem til den 1. juli.

Du skal selv have madpakke, drikkedunk, sportstøj og sportssko med flad sål med. Ved regnvejr spilles der i hallen i det omfang, det er nødvendigt.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk