21. august 2019
Den finske eks-verdensmester Jenna Alavahtola træner med Team Nova, der denne dag på grund af vinterferien mangler et par stykker på holdet. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den finske eks-verdensmester Jenna Alavahtola træner med Team Nova, der denne dag på grund af vinterferien mangler et par stykker på holdet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team Nova fra Sorø skal til VM i Spanien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Nova fra Sorø skal til VM i Spanien
Sorø - 17. februar 2019 kl. 15:05
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seniorholdet fra Sorø Gymnastik Forening er netop blevet gjort klar til sæsonens store opgaver af den tidligere verdensmester Jenna Alavahtola. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Instruktionen foregår jævnligt på engelsk, når Team Nova eller nogle af de øvrige hold i Sorø Gymnastik Forening træner. Via et samarbejde med en af verdens bedste klubber, OVO fra Finland, har klubben tidligere i denne sæson haft besøg af finnernes cheftræner - og så har den 24-årige tidligere verdensmester, Jenna Alavahtola, der nu er »næstkommanderende« blandt klubbens træenere, netop været en tur i Sorø.

- Vi kan ikke få bedre træning, siger formanden for Sorø Gymnastik Forening, Niels Eschricht Jensen.

- Der findes ikke den gymnastiske øvelse, som Jenna ikke kan forevise helt perfekt.

- Vi skal være med i vores egen Denmark Open i Sorø 30.-31. marts, hvor vi i år bl.a. får besøg af seks hold fra Rusland, fortsætter han.

- Men ellers satser vi stærkt på deltagelsen ved DM og ved verdensmesterskabet, der afvikles i Spanien fra 16.-19. maj. I efteråret har vi planer om at deltage i en World Cup.

Det er seniorholdet Team Nova, som de omtalte planer gælder, og holdet deltager i den gren af æstetisk gymnastik, der hedder short program.

Sorø Gymnastik Forening har netop modtaget 8.000 kr. fra TalentSport Sorø til de ambitiøse planer for Team Nova.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk