7. marts 2021
Miltiline er en af fire virksomheder i Sorø, som får ros for at tage socialt ansvar. Sorø Kommune fremhæver virksomheden for deres bidrag til at hjælpe udsatte borgere i arbejde. Foto Thomas Olsen
Miltiline er en af fire virksomheder i Sorø, som får ros for at tage socialt ansvar. Sorø Kommune fremhæver virksomheden for deres bidrag til at hjælpe udsatte borgere i arbejde. Foto Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tager socialt ansvar: Fire virksomheder hædres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tager socialt ansvar: Fire virksomheder hædres
Sorø - 14. marts 2017 kl. 15:53
Af Jeppe Jul Garnak

Der bliver sendt ros af sted til Sorø-virksomhederne Altan.dk, Multiline, Vibes Malerfirma og Kopp Sorø i en ny opgørelse over virksomheder, der tager samfundsopgaver på sig. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det er nyhedsmagasinet Danske Kommuner, som har bedt kommuner landet over om at indsende navne på virksomheder, der påtager sig et særligt socialt ansvar, og den opfordring har Sorø Kommune sammen med 33 andre gjort brug af.

Navnene er nu blevet samlet på en liste med i alt 129 såkaldte »kommunevenlige virksomheder.«

Hjælper udsatte og unge
Virksomhederne Multiline og Vibes Malerfirma har Sorø Kommune fremhævet for en særlig indsats for at hjælpe udsatte borgere i arbejde.

Altan.dk fremhæves for at yde praktisk og økonomisk støtte til lokalsamfundet, mens Kopp Sorø får ros for at tage ansvar for at få unge i uddannelse.

Borgmester Gert Jørgensen glæder sig over situationen.

- Jeg ved jo, at der er et stærkt engagement ude i virksomhederne, og at rigtig mange - også mange flere end de fire på listen - gerne vil tage ansvar og gøre en forskel i lokalsamfundet på den ene eller den anden måde, siger han i en pressemeddelelse.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk