19. januar 2021
Hørkram håber at have stoppet smittekæderne, så de cirka 70 hjemsendte snart kan vende tilbage til virksomheden igen. Det fortæller viceadministrerende direktør Prene Kristensen. Foto: Thomas Olsen
Hørkram håber at have stoppet smittekæderne, så de cirka 70 hjemsendte snart kan vende tilbage til virksomheden igen. Det fortæller viceadministrerende direktør Prene Kristensen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor catering-virksomhed: 12 er corona-smittet - 70 er sendt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor catering-virksomhed: 12 er corona-smittet - 70 er sendt hjem
Opdateret 24. november 2020 kl. 12:08
Sorø - 24. november 2020 kl. 11:41

Den store caterings-virksomhed Hørkram i Sorø kæmper i disse dage med Covid-19. 12 ansatte er smittet med corona, og det har ført til, at cirka 70 medarbejdere nu arbejder hjemmefra.

- Det er hovedsagelig kontorpersonale, der er smittet, og vi har jo blandt andet den udfordring, at nogle var smittet uden at vide det. Det er med til at gøre corona til en rigtig lumsk sygdom, siger viceadministrerende direktør Preben Kristensen.

Situationen har ført til, at Hørkram med i alt cirka 700 ansatte i Sorø har indført ekstra restriktioner oven i dem, der var i forvejen. Nu går alle med mundbind på virksomheden. Frokosten er delt op i hold, så der hele tiden er styr på, hvem man har været sammen med, hvis der skulle opstå yderligere tilfælde.

- Vi får testet rigtig mange og får heldigvis flere og flere meldinger om medarbejdere, der er testet negative, så vi håber, at vi har fået stoppet spredningen, siger Preben Kristensen.

Kun en enkelt chauffør er smittet, mens medarbejderne i produktionen er gået fri. Det betyder, at Covid-19 ikke har haft nogen indflydelse på virksomhedens drift. Kunderne kan fortsat bestille varer og få dem leveret, som de plejer.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk