27. februar 2020
Restauranten på Slagelsevej er lukket frem til 27. marts 2020, men der er pop-up restaurant i Bisserup. Foto: Bjarne Stenbæk
Restauranten på Slagelsevej er lukket frem til 27. marts 2020, men der er pop-up restaurant i Bisserup. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støvletten og Comwell er med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støvletten og Comwell er med
Opdateret 27. januar 2020 kl. 15:35
Sorø - 26. januar 2020 kl. 19:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Dining Week finder sted 7.-16. februar er det for 10. gang, og restaurant Støvlet Katrines Hus er med. Også selv om adressen - på grund af den store brand på restauranten på Slagelsevej - frem til slutningen af marts hedder Skolebakken 1, Bisserup.

- Støvlet Katrines Hus er en meget populær og efterspurgt restaurant, når der er Dining Week år efter år, så vi var bekymrede for, om de overhovedet kunne deltage i år, fortæller marketingansvarlig Nusha Riis Hansen fra Dinind Week.

Trods brand er Støvlet Katrines Hus altså igen med og byder i den uge på blandt andet kulmule, kyllingebryst og chokolade-pannacotta.

Ud over Støvlet Katrines pop-up-restaurant deltager også Comwell Sorø i Dining Week 2020.

Idéen bag Dining Week er at få flere danskere ud at spise og samtidig hjælpe restauratører til flere gæster i uge 7 - den mest stille uge på året for restauratører. Konceptet er enkelt. Alle restauranter serverer en tre-retters menu til samme pris - uanset restaurant og tidspunkt.

Du kan bestille bord via hjemmesiden www.diningweek.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk