20. november 2018
Rema 1000 i Stenlille ligger centralt i forhold til de nye medarbejdere, der skal til og fra arbejde. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Rema 1000 i Stenlille ligger centralt i forhold til de nye medarbejdere, der skal til og fra arbejde. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stenlille glæder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenlille glæder sig
Sorø - 20. januar 2018 kl. 15:15
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

113 statslige arbejdspladser inden for energisektoren flytter til Stenlille, og det er der naturligvis stor glæde over i Sorø Kommune. Borgmester Gert Jørgensen glæder sig blandt andet over, at de nye arbejdspladser vil styrke arbejdsmarkedet både helt lokalt og i hele kommunen.

Og også hos Rema 1000 i Stenlille bliver der klappet i hænderne over nyheden. Købmand Per Hjortstrand ser det som en stor fordel, at hans forholdsvis nye butik ligger lige ud til Sorøvej og dermed er nem at komme til for de nye medarbejdere - hvad enten de er på vej til eller fra arbejde.

- Men faktisk glæder det mig mest, at Stenlille som lokalsamfund får glæde af de nye arbejdspladser. Det giver liv til byen, og det åbner for nye tilflyttere til området, siger Per Hjortstrand.

Casper Elkjær Hansen, der er formand for foreningen »Liv i Stenlille«, synes godt om idéen med at flytte statslige arbejdspladser ud af hovedstaden.

- Der er så mange andre muligheder i København. Her i Stenlille betyder 113 arbejdspladser virkelig meget. Jeg tror, det bliver rigtigt godt, og jeg håber naturligvis, at de nye medarbejdere vil overveje at flytte til Stenlille, siger Casper Elkjær Hansen til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk