15. december 2018
Fra venstre er det Pia Madsen, Steffen Beierholm, Ronnie Mogensen og Kamila Bialk. Steffen Beierholm har overtaget Torvets Bistro. Ronnie Mogensen er gået på pension. Pia Madsen og Kamila Bialk står for bistroens daglige drift. Foto: Bjarne Stenbæk
Fra venstre er det Pia Madsen, Steffen Beierholm, Ronnie Mogensen og Kamila Bialk. Steffen Beierholm har overtaget Torvets Bistro. Ronnie Mogensen er gået på pension. Pia Madsen og Kamila Bialk står for bistroens daglige drift. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Steffen Beierholm har overtaget Torvets Bistro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steffen Beierholm har overtaget Torvets Bistro
Sorø - 22. februar 2018 kl. 05:57
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ronnie Mogensen har solgt Torvets Bistro på grund af sygdom. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Steffen Beierholm, der i forvejen driver Steffens Vinduespolering og Frederiksberg Auto, har overtaget Torvets Bistro. Faktisk gælder overtagelsen helt fra 9. oktober 2017, men der har bag handlen, der også har Sorø Kommune som medspiller, været en del papirarbejde, og de sidste detaljer er nu faldet på plads.

Ronnie Mogensen har måttet sælge bistroen på grund af sygdom. Han er nu gået på pension.

- Jeg er 63 år, så det er endnu ikke alderen, der trykker, siger Ronnie Mogensen.

- Men jeg er ramt af Guillain-Barrés syndrom med store smerter og kramper til følge. Jeg har også svært ved at holde balancen. Ved siden af har jeg prostatakræft, men det er den anden sygdom, der er den værste. Den betyder også, at jeg bliver meget træt.

Guillain-Barrés syndrom er en akut nervesygdom - en betændelsesreaktion - som kendetegnes ved lammelse. Populært sagt bliver nerverne angrebet af kroppens immunforsvar.

Andre symptomer kan være muskelsmerter og snurren/følelsesløshed. I sjældne tilfælde lammes vejrtrækningen, ligesom nogle få lammes totalt.

Sygdommen rammer ganske få, og 80 pct. af dem oplever at blive fuldstændig helbredt. Det gjorde eksempelvis fodboldspilleren og -træneren Morten Wieghorst, men Ronnie Mogensen er desværre blandt de 20 pct., der ikke kan helbredes.

Ronnie Mogensen har drevet Torvets Bistro i næsten 10 år.

Steffen Beierholm har fået en 5-årig aftale med Sorø Kommune, så bistroen kan blive på Torvet i hvert fald i de kommende fem år.

- Jeg laver ikke de store ændringer i konceptet, siger Steffen Beierholm og tilføjer med et smil:

- Og folk kan tage det roligt. Jeg kommer ikke selv til at stå og sælge pølser og burgere. Pia Madsen og Kamila Bialk står for den daglige drift, og det øvrige personale fortsætter også.

Torvets Bistro har åbent hver dag fra kl. 9.00-20.00. Om sommeren forlænges åbningstiden til kl. 21.00.

- Jeg er selv kommet meget i pølsevognen, fortæller Steffen Beierholm.

- Jeg har i mange år været ven med Ronnie, og vi har sammen med Ea Matzon fra Sorø Museum lavet Klassisk Køredag. Derfor var det nærliggende, at det blev mig, der overtog bistroen, da Ronnie var nødt til at stoppe.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk