18. januar 2019
Lille Per og Bodil Kjer gæster igen Victoria. Pr-foto
Lille Per og Bodil Kjer gæster igen Victoria. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spændende juni- program i Victoria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spændende juni- program i Victoria
Sorø - 13. juni 2018 kl. 09:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Victoria Teatret lokker med et væld af spændende arrangementer i juni måned. Der bliver noget for både børn og voksne. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Allerede torsdag den 14. juni klokken 19.00 er der danmarkspremiere på den nye danske film, »Den skyldige«, med Jacob Cedergren i hovedrollen.

»Den skyldige« er et hæsblæsende drama om en politibetjent, der går ind i en gidselaffære. Filmen foregår i realtime på en dansk alarmcentral.

Til premieren får Victoria Teatret besøg af flere personer fra holdet bag filmen, blandt andet Jacob Cedergren samt filmens producent, Lina Flint, der betragtes som ét af de store nye håb inden for dansk film. Man vil desuden kunne møde én af filmens tekstforfattere og måske instruktøren Gustav Møller.

Lørdag den 16. juni klokken 16.00 er der galla- og forpremiere på den helt nye »Far til Fire i Solen«, hvor familien skal på en tiltrængt ferie, som ikke ender helt som planlagt. Far møder en af sine gamle klassekammerater, som han har et noget anstrengt forhold til, og der er dermed lagt op til sjov og ballade.

Victoria Teatret giver gratis popcorn og sodavand til børnene samt gratis kaffe til forældre og bedsteforældre.

Torsdag den 28. juni klokken 19.00 er der premiere på filmen »Skytsenglen« med Pilou Asbæk og Cyron Melville, og Victoria Teatret håber at få de to skuespillere til Sorø for at indlede filmen.

Skytsenglen er en dansk, finsk, kroatisk film om en af de mest omtalte kriminelle handlinger i 1950'erne - det såkaldte hypnosemord. Her tilstod en forbryder et dobbeltmord i forbindelse med et bankrøveri, men efterfølgende viste politiets undersøgelser, at en hypnotisør måske havde hypnotiseret forbryderen til at begå bankrøveriet.

Men kan det overhovedet lade sig gøre at få andre til at begå en forbrydelse til fordel for én selv?

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk