23. november 2020
Sanne Lohmann vil nu i stedet se frem mod 2022, hvor hun håber, at Kyndelmisse-festen kan blive til noget.Foto: Jens Wollesen
Sanne Lohmann vil nu i stedet se frem mod 2022, hvor hun håber, at Kyndelmisse-festen kan blive til noget.Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sorøs største fest ramt af aflysning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sorøs største fest ramt af aflysning
Sorø - 21. oktober 2020 kl. 10:32
Af Lene Berthelsen

Aflysningerne står i kø i denne tid på grund af Covid-19, og arrangørerne bag Kyndelmisse-festen i Sorø bymidte har nu også måttet erkende, at det ikke bliver muligt at gennemføre det store arrangement.

Lysfesten skulle have fundet sted den 30. januar, og faktisk var der lagt op til en særlig udgave, fordi det næste år ville have været 20. gang med Kyndelmisse.

- Det er desværre ikke forsvarligt at afholde så stort et arrangement, som situationen er nu. Det er rigtigt ærgerligt, men risikoen for smittespredning vil være for stor, og det vil ikke være muligt at overholde de gældende restriktioner, siger projektleder på Kyndelmisse, Sanne Lohmann.

Kyndelmisse plejer at tiltrække tusindvis af gæster fra store dele af Sjælland, og Sanne Lohmann håber nu, at hele situationen vil se anderledes ud, når vi når 2022:

- Vi vil nu glæde os ekstra til den 29. januar 2022, hvor vi forhåbentlig kan fejre Kyndelmisse, siger Sanne Lohmann.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk