18. oktober 2021
Sorø-kalenderen kan fejre 10-årsjubilæum i 2022.
Sorø-kalenderen kan fejre 10-årsjubilæum i 2022.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sorø-kalenderen udgives for 10. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sorø-kalenderen udgives for 10. gang
Sorø - 13. oktober 2021 kl. 05:17
Af Anna Gudmann Hansen

SORØ: Sorø-kalenderen fejrer 10-årsjubilæum med udgivelsen af kalenderen for 2022.

Det skriver kalenderforeningen i en pressemeddelelse. Her skriver formand for foreningen, Hanne Juel Christoffersen, at hun glæder sig over, at kalenderen har vokset i salg år for år, og at der forrige år blev solgt mere end 400 styk.

Overskuddet af kalenderen går til institutionen Mælkebøtten i Grønlands hovedstad, Nuuk. Det overskud er over årene blevet til 270.500 kroner, og Hanne Juel Christoffersen håber, at salget af kalenderen i år vil bringe det samlede overskud over 300.000 kroner.

Salget af kalenderen åbnes torsdag den 21. oktober klokken 16, og det sker i Svegaard Bog & Idé Legekæden. Her deltager borgmester Gert Jørgensen (K) og direktør for Mælkebøtten, Kirsten Ørgaard, der vil fortælle om den grønlandske institution og grønlandske børns vilkår.

Kalenderen er illustreret med billeder fra Sorø Kommune, og det er Svegaard Bog & Idé Legekæden, der som virksomhed bliver præsenteret i år. Kalenderen vil også indeholde fortidsminder i Sorø Kommune og opslag med "Set og sket i Sorø" siden sidste udgivelse.

I anledning af jubilæet vil kalenderen for 2022 desuden indeholde en præsentation af børnefolkekøkkenet i Mælkebøtten.

Udgivelsen af Sorø-kalenderen er støttet af Sorø Kommune og en række virksomheder: Altan.dk, Broby Planteskole, Dit Sorø, Henrik Slagter og Bog & Ide i Dianalund Centret, Kopp Sorø, Kroppens Hus, Lysen Biler, Sir Brian, Svegaard Bog & Idé Legekæden og Sydbank Sorø.

Lemann Grafisk leverer opsætning og tryk af kalenderen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk