3. december 2020
Frivilligcentret har været på det gamle rådhus siden 1. april 2013. 15. marts flytter centret over på Holbergcentret. Foto: Thomas Olsen
Frivilligcentret har været på det gamle rådhus siden 1. april 2013. 15. marts flytter centret over på Holbergcentret. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sorø Frivilligcenter flytter i to omgange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sorø Frivilligcenter flytter i to omgange
Sorø - 29. december 2017 kl. 10:27
Af Bjarne Stenbæk

Sorø Frivilligcenter er fortsat i det gamle rådhus på Torvet, men 15. marts rykker centret ind i Holbergvcentret. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Der står i den grad flytning på programmet i øjeblikket i Sorø Frivilligcenter. Centret er nemlig flyttet første gang - og om kort tid følger en ny flytning.

Det fortæller centerleder Lone Lisborg.

- Det gamle rådhus er et dyrt hus at bo i, så det har hele tiden været meningen, at vi en dag skulle flytte ud, fortsætter hun.

- Nu er der en ny lejer på banen. Derfor må vi rykke om bagved i lidt mindre lokaler, og vi får indgang gennem porten ud mod Storgade.

Det er Lægeforeningen Sjælland, der er flyttet fra Dr. Kaarsbergsvej og ind i stueetagen ud mod Torvet.

Frivilligcentret har været i det gamle rådhus siden 1. april 2013. Nu er de nye lokaler på Holbergcentret ved at blive gjort klar til at huse Frivilligcentret, og Lone Lisborg glæder sig til at flytte ind.

- Den nuværende løsning er ikke optimal, men den er altså også kun midlertidig, siger hun.

- Til gengæld bliver det rigtig godt at komme ind på Holbergcentret. Her får vi god plads i dejlige lokaler, og Holbergcentret ligger jo også tæt på det hele i bymidten.

Det bliver dog ikke lige med det første, at man kan komme i kontakt med Frivilligcentret. Centret holder nemlig juleferie og åbner først igen 7. januar 2018.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk