4. marts 2021
Carsten Andersen har opsagt sin stilling som leder af Ruds Vedby Skole. Han siger farvel, når dette skoleår slutter. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Carsten Andersen har opsagt sin stilling som leder af Ruds Vedby Skole. Han siger farvel, når dette skoleår slutter. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skole skal have helt ny ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skole skal have helt ny ledelse
Sorø - 15. januar 2021 kl. 15:54
Af Lene Berthelsen

Ruds Vedby Skole får skiftet hele sin ledelse ud i år. Skolens viceskoleleder, Anne Kristine Raaholt, har sidste arbejdsdag i dag og skal fremover være leder af Sorø Kommunes familierådgivning.

Og til sommer stopper skolens leder, Carsten Andersen, der ønsker at gå på pension. Han har været leder af Ruds Vedby Skole siden 2014 og var før da viceskoleleder på stedet gennem seks år.

- Jeg har længe vidst, at jeg ønskede at gå på pension, når jeg blev 61,5 år, og det bliver jeg til efteråret. Og så var det bare at få det sagt. Det er det rigtige tidspunkt for mig også i forhold til mit privatliv. På grund af nogle opsparede fridage, stopper jeg ved sommerferien, fordi det vil være lidt mærkelig at skulle stå på første skoledag i august og byde velkommen til nyt skoleår, når jeg alligevel snart stopper, siger Carsten Andersen

Carsten Andersen, der privat bor i Jyderup, har i sin ledelsestid formået at få skolens karaktergennemsnit hevet i vejret.

I den jobannonce, som Sorø Kommune netop har slået op, bliver det da også nævnt, at Ruds Vedby Skole er kendt for at vende et udfordrende ståsted til en opblomstring i både den faglige og trivselsmæssige udvikling.

Sorø Kommune satser på at have ansat en ny chef til april, men den nye leder bliver ikke øverste leder lige med det samme:

- Nej, det er aftalt, at jeg fortsætter som leder frem til sommerferien, mens den nye starter som viceskoleleder og først tiltræder som leder, når jeg stopper, siger Carsten Andersen.

Det er også tilrettelagt således, at den nye leder kan være med til at bestemme, hvem der skal være ny viceskoleleder på stedet.

Sorø Kommune bruger konsulentfirmaet Mercuri Urval til at hjælpe sig med at finde den rette nye kommende leder af Ruds Vedby Skole.

Der er 204 elever og 25 ansatte på skolen, der er kommunens mindste.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk