21. oktober 2019
Autoværnet viste sin værdi. Havde det ikke været der, var bilen formentlig tørnet ind i nr. 37 eller 35 på Skellebjergvej. Privatfoto
Autoværnet viste sin værdi. Havde det ikke været der, var bilen formentlig tørnet ind i nr. 37 eller 35 på Skellebjergvej. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skellebjergvej: Nyttigt autoværn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skellebjergvej: Nyttigt autoværn
Sorø - 11. juni 2019 kl. 15:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 6. juni færdiggjorde Sorø Kommune arbejdet med at få opsat autoværn på Skellebjergvej i Tersløse, og allerede tirsdag morgen - altså fem dage efter - viste autoværnet sin værdi. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Sidst i april blev Sorø Kommune indkaldt til borgermøde på terrassen på Skellebjergvej 35. Borgermødet var arrangeret af Knud Erik Nielsen i nr. 35 og Karen Inge Nielsen, der bor et stykke længere inde mod Tersløse Kirke. Senest har Karen Inge Nielsen og hendes familie fået en bil direkte ind i stuen, men flere af beboerne på vejen har haft lignende oplevelser gennem de senere år. Der er godt nok en hastighedsbegrænsning på 70 km/t på strækningen, men det kniber for bilisterne at overholde den. Dertil kommer, at vejen snævres lidt ind på strækningen, ligesom den visse steder har en lidt hældning, der godt kan komme lidt bag på bilisterne og kan være svær at håndtere, hvis hastigheden er for høj.

Ved mødet lovede sagsbehandler i Fagcenter Teknik & Miljø, Petur Holm, at beboerne ville få et ekstra stærkt autoværn op. Han lovede også hurtig ekspedition fra kommunens side, og heldigvis var ekspeditionen hurtig nok til at forhindre, at en ny ulykke ramte beboerne.

- Vi er lettede over, at vi nåede at få autoværnet op, siger Karen Inge Nielsen.

Ulykker sker fortsat på strækningen, men nu altså uden at det direkte involverer beboerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk