26. april 2019
Johannes Lumholt  (tv.)og Mogens Hel Olsen er begge klar til at stille op for Nye Borgerlige ved valget i november 2017. Partiet satser ved det første valg på at få valgt to ind i byrådet. Foto: Bjørn Armbjørn
gallery icon

Se billedserie

Johannes Lumholt (tv.)og Mogens Hel Olsen er begge klar til at stille op for Nye Borgerlige ved valget i november 2017. Partiet satser ved det første valg på at få valgt to ind i byrådet. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skatten skal ned - og der skal fokus på faglighed i skolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skatten skal ned - og der skal fokus på faglighed i skolen
Sorø - 02. juli 2016 kl. 14:06
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nye Borgerlige er klar med de første lokale mærkesager.

- På personskatten er Sorø Kommune med 26,4 procent på 9. pladsen i Danmark. Vi vil den anden vej, siger Johannes Lumholt og Mogens Hehl Olsen, der står i spidsen for Nye Borgerliges partiforening i Ringsted-Sorø Kredsen.

- Vi har nu 36 millioner, vi kan bruge til at lette skatten med, og det er oven i købet sådan, at staten over tre år refunderer henholdsvis 75, 50 og 25 procent af en skattenedsættelse, så vi kan gøre det på en favorabel måde.

Nye Borgerlige vil også styrke fagligheden og trivslen i folkeskolen. Både skattelettelsen og den større faglighed i skolerne vil indvirke positivt på bosætningen, mener partiet.

Andre mærkesager er at skabe en sammenhængende kommune, hvor Stenlille, Dianalund og Ruds Vedby i højere grad føler sig som en del af Sorø Kommune, og at give ansvaret tilbage til borgerne, der eksempelvis selv skal være med til at fordele lokalrådspuljer, tilskud på kultur- og fritidsområdet med mere.

Læs hele historien i DAGBLADET og Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk