30. september 2020
Sir Henry and his Butlers gæster Vesthhuset på torsdag. Foto: Holger Hagelberg
Sir Henry and his Butlers gæster Vesthhuset på torsdag. Foto: Holger Hagelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sir Henry and his Butlers i Vesthhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sir Henry and his Butlers i Vesthhuset
Sorø - 18. oktober 2019 kl. 19:52

Det er et af de største navne i dansk pigtrådsmusik, Sir Henry and his Butlers, der gæster Vesthhuset torsdag den 24. oktober, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Med store hits som »Let's Go«, »Camp« og »Beautiful Browneyes« nåede Ole Bredahl & Co. også uden for landets grænser - faktiisk toppede »let's Go« flere landes hitlister - og han kan i dag glæde sig over, at førstnævnte hit fortsat bruges eksempelvis i forbindelse med sportskampe. Ligeledes var det i forhold til »Camp« epokegørende, at bandet anvendte en redekam, og sangen om de smukke, brune øjne spillede Sir Henry ved Eurovisionens udsendelse fra Stockholm som en hyldest til Martin Luther King.

I dag er navnet Sir Henry and his Butlers på plakaten, når der holdes pigtrådskoncerter rundt om i landet, på Dyrehvsbakken og ved den årlige Hit House Koncert på Frederiksberg Runddel. Det var i 1964 det hele skete - året hvor Beatles gav koncert i KB Hallen 4. juni, og hvor Sir Henry and his Butlers åbnede det legendariske spillested Place Pigalle på Bakken sammen med Peter belli og Rivalerne. Samme år åbnede de 1. september Hit House dansetemplet på Frederiksberg.

Et af de største navne i dansk musik Tommy Seebach var "butler" i en årrække, og han skrev i øvrigt mange af bandets største hits.

Bord og billet kan bestilles på mailen vesthhuset.bord@gmail.com eller på telefon 20 21 02 32.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk