15. december 2018
De Glade Sangsvaner, der igennem de seneste 10 år har arrangeret omkring 100 sangaftener, stopper til marts. Privatfoto
De Glade Sangsvaner, der igennem de seneste 10 år har arrangeret omkring 100 sangaftener, stopper til marts. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste sæson med De Glade Sangsvaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste sæson med De Glade Sangsvaner
Sorø - 10. januar 2018 kl. 15:06
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når de sidste sange er sunget til Ønskekoncert 4180 sorø den 25. marts, bliver der ikke afholdt flere sangcaféer med De Glade Sangsvaner i denne omgang. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det er blevet til omkring 100 sangcaféer og koncerter og et sted mellem 800 og 900 forskellige numre på programmet. Efter 10 år med sang og socialt samvær stopper De Glade Sangsvaner med at afholde deres månedlige sangcaféer.

- Vi har fået mange glade tilbagemeldinger, og opbakningen til vores arrangementer har været stor både fra publikum og fra vores trofaste sponsorer til Sange i Sommernatten. Men alt har sin tid, og vi har besluttet, at den sæson, vi indleder nu, bliver vores sidste, skriver de tre arrangører Bjarne Høyer, Calle Skrøder og Leif Kledal i en pressemeddelelse.

Siden 2008 har De Glade Sangsvaner arrangeret en sangcafé hver måned fra september til marts - de første år i Café Ludvig og siden 2013 i Kaarsbergcentret i samarbejde med Ældre Sagen.

En tilbagevendende begivenhed har desuden været Sange i Sommernatten, der er blevet afholdt siden 2011, men hvis sommersangene skal synges igen i år, bliver det ikke med de nuværende arrangørere bag roret. Det er der dog muligvis en løsning på.

- Vi ved allerede nu, at nye kræfter har mod på at fortsætte den dejlige tradition, og vi håber, det vil lykkes, udtaler holdet bag De Glade Sangsvaner, der stadig vil dukke op i ny og næ, hvis Ældre Sagen for eksempel inviterer dem, eller hvis andre sender bud efter dem.

Første mulighed for at høre De Glade Sangsvaner er til kyndelmissefesten, hvor de vil underholde i Sydbanks lokaler med En Grim Ælling som gæstesolist ved Vesth Husets fredagscafé.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk